reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadówki 2009 z Warszawy

Szukałam tego wątku, szukałam, aż znalazłam - ktoś go przerzucił do regionalnych, chociaż pod listopadem moim zdaniem też mógł być. No ale jak już tu jest, to niech będzie.
Mam taką propozycję podpatrzoną u dziewczyn z Poznania. Czy nie macie ochoty sie spotkać? Tak sobie o tym pomyślałam, ponieważ wśród moich znajomych nie ma teraz żadnych ciężarnych, a kto wie, może okaże się, ze niektóre z nas mieszkaja po sąsiedzku i już bedzie z kim na spacery sie umawiać :-)
Naliczyłam nas przynajmniej 10 z Warszawy.
Dajcie znać, co o tym myślicie - czy jesteście na tak czy na nie.

reklama
Riolcia, ja jestem za (spotkaniem:) Co prawda mieszkam od niedawna pod Warszawą, ale to nie ma chyba większego znaczenia (chyba, że mówimy o sąsiedztwie i spacerach:) Czekamy na propozycje. Może więcej dziewczyn znajdzie wreszcie to forum:-)

Kilolek, w centrum to tak średnio:no: Raczej centra handlowe. Pytanie czego szukasz. Wg mnie najlepiej rozejrzeć się w outletach (w Ursusie np), szczególnie jeżeli chodzi o ciuszki. Jest sporo sklepów i atrakcyjne ceny.

W Ursusie juz byłam. Teraz raczej większe rzeczy mnie interesują: wózek podwójny, duże łóżeczko (dla dwulatka), materace do łóżeczek, wystrój pokoi typu lampy i zyrandole

Witam serdecznie,
jestem również z wawki udzielam więcej na forum Listopadówki 2009 a dzisiaj odkryłam, że jest również forum dziewczyn z Warszawy super :-). Jeżeli będzie jakieś spotkano to ja bardzo chętnie :-)

Jeśli chodzi o szpital to mam dwa typy: Bielański ( zapisałam się tam do szkoły rodzenia, która rusza od 31 sierpnia) oraz Starynkiewicza ( chodzę do lekarza który tam pracuje) zobaczymy coś będzie trzeba wybrać
Pozdrawiam serdecznie

ja z kolei chodzę do lekarza, który pracuje w Bielańskim. Namawia mnie na poród u niego ale to strasznie daleko ode mnie. I szczerze mówiąc czytałam tylko jedną opinię o tym szpitalu, więc ciężko mi się zdecydować

reklama
Do góry