reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Powtórzyłam dziś mocz i nie mam ketonów ani bakterii już 😊
Mi też wyszły ketony , a to z mniejszego jedzenia uważajcie dziewczyny tak mnie ząb 8 bolał że mało jadłam prawdopodobnie przez to mi ketony wyszły tak jakbym się głodowała... Tak samo przy wymiotach dużych może wyjść jak nic za bardzo nie jecie. Trzeba te minimum w siebie wcisnąć.

A przyjmuje ktoras acard? Badz wie ze bedzie przyjmowac?
Mi lekarz na wizycie przed ciaza mowil ze dostane jak zajde. Ale rozne opinie czytalam.. i nie wiem tez dokladnie od ktorego tygodnia sie go bierze, jedynie informacje sa,zeby zaczac brac przed 12tc.
Ja biorę acard od 5 tygodnia. Dostałam zalecenie żeby go brać od lekarza na wizycie. Coś jeszcze chciałbyś wiedzieć? 🙂

Skowyrne foczki pytanie za 100 punktów. Czy któraś miała kiedyś leukocyty na wyniku z cytologii? Bo właśnie dostałam wynik, który jest Okey, oprócz tych ww. Leukocytow 😵‍💫
Tak, ja teraz aktualnie.
Liczne leukocyty bez cech zapalenia.
Wczoraj rozmawiałam z lekarzem przez telefon i nawet nie zająknął się w tej sprawie, czyli jest ok.

Chociaż u mnie to już duża poprawa w ciągu 2 miesięcy, jeśli chodzi o cyto.
W grudniu miałam leczenie, w styczniu dalej mi ASC-US wychodził. W lutym miałam kolposkopię, gdzie wyszło, że ewidentnie coś się na szyjce działo (na szczęście nie przez HPV).

Ostatnia edycja:

Przejrzałam listę z pierwszej strony i wychodzi, że tak by wyglądała lista na wątek zamknięty.

Plus pytanie do:
@Betizel (odezwałaś się na początku 17.03 i potem 30.03 mówiąc, że czas Ci nie pozwala być częściej)
@MamaTosi16 i @palinnka14 - odezwalyscie się tylko jeden raz na przywitanie i od tego czasu cisza.
Co prawda kryterium wpisu w ciągu ostatnich 2 tygodni spełnione, bo ale...
Czy chcecie iść z nami na zamknięty? Zamknięty, czyli udzielam się i wnoszę coś do grupy, a nie tylko jestem na liście i odzywam się dwa razy w miesiącu 😉 dajcie znać

Mysle ze dziewczyny które chciały byc w zamkniętej grupie już się odezwały , kilka razy temat grupy zamkniętej byl poruszany - wiec czas na jakąkolwiek reakcje był😜
a Ty @Alexz89 określasz się jako listopadowa czy grudniowa mama ? Bo widzę ze działasz nawet bardziej tam niż tu 😉

Ostatnia edycja:

Przejrzałam listę z pierwszej strony i wychodzi, że tak by wyglądała lista na wątek zamknięty.

Plus pytanie do:
@Betizel (odezwałaś się na początku 17.03 i potem 30.03 mówiąc, że czas Ci nie pozwala być częściej)
@MamaTosi16 i @palinnka14 - odezwalyscie się tylko jeden raz na przywitanie i od tego czasu cisza.
Co prawda kryterium wpisu w ciągu ostatnich 2 tygodni spełnione, bo ale...
Czy chcecie iść z nami na zamknięty? Zamknięty, czyli udzielam się i wnoszę coś do grupy, a nie tylko jestem na liście i odzywam się dwa razy w miesiącu 😉 dajcie zna
Zamknięta grupa mogłaby sprawić, ze i ja zacznę więcej się odzywać🙈 Póki co zachowuje dystans bo jednak każdy tu może zajrzeć😉

Skowyrne foczki pytanie za 100 punktów. Czy któraś miała kiedyś leukocyty na wyniku z cytologii? Bo właśnie dostałam wynik, który jest Okey, oprócz tych ww. Leukocytow 😵‍💫
Tak ja kiedys miałam. Juz nie pamietam w ktorej musialabym posprawdzac a jestem juz na swietach u rodziny. Wydaje mi się że lekarz nawet nic nie zareagował jak to widział, pomyślałam że to pozostalosc po jakimś stanie zapalnym.

reklama
Do góry