reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny, nie odzywam się od paru dnia, bo od weekendu ledwo żyję. Dopadły mnie takie mdłości, że nie potrafię patrzeć na jedzenie, a z napojów to tylko woda z cytryną daje jeszcze radę. Moja kochana kawa (próbowałam kilku bo miałam nadzieję, że jakaś inna będzie dobra) śmierdzi mi z kilometra jakimiś papierochami 🤮 ledwo w pracy potrafię wysiedzieć, a jak wracam to idę spać, wstaję żeby się wykąpać i iść dalej spać i od rana do pracy itd. Gratuluję wszystkich pierwszych i kolejnych udanych wizyt 😘 a pozostałe dziewczyny mocno przytulam 😔

My love 🥰

Załączniki

• 20230405_174442.jpg
    20230405_174442.jpg
    946,9 KB · Wyświetleń: 104
Jestem dziewczyny! Maleństwo żyje i ma się dobrze, ma aktualnie 1,45cm. 🥰 Serduszko bije już prawidłowo. Krwiak się jeszcze do końca nie wchłonął ale już jest mniejszy. Mi za to doszły leki na nadciśnienie bo do tej pory nie brałam (od kilku lat) a dziś moje ciśnienie wynosiło 160/100 i tętno 120 co jest u mnie dobrym wynikiem ale niekoniecznie bezpiecznym w ciąży... Także póki co dalej jakoś ciągniemy. 😊
Kolejna wizyta 20.04.

Na podstawie jakiej wiedzy oparte są te informacje ? Ktoś pisze bo tak uważa czy ma na to konkretne dowody?
Ja uważam ze @lady_in_blue wyjaśniła wszystko tak jak trzeba i bardziej uspokoiła @Lady With Cats niż jakieś info z neta niepoparte żadna wiedza 😊
No i przede wszystkim dziwne ze pare postów pisałaś jak zinterpretować wynik i co to znaczy ze wyszły Ci igg dodatnie i igm ujemne, a potem wklejasz coś z neta i piszesz o innych ze są „znawczyniami” w cudzysłowie. Jakieś to takie niemile.

reklama
Jestem dziewczyny! Maleństwo żyje i ma się dobrze, ma aktualnie 1,45cm. 🥰 Serduszko bije już prawidłowo. Krwiak się jeszcze do końca nie wchłonął ale już jest mniejszy. Mi za to doszły leki na nadciśnienie bo do tej pory nie brałam (od kilku lat) a dziś moje ciśnienie wynosiło 160/100 i tętno 120 co jest u mnie dobrym wynikiem ale niekoniecznie bezpiecznym w ciąży... Także póki co dalej jakoś ciągniemy. 😊
Kolejna wizyta 20.04.
Bardzo czekałam na wieści od Ciebie, cudownie ❤️

Pozostałym również gratuluje ✊

Do góry