reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
No tak, tylko jeszcze potrzeba definicji "w ciąży". Ja tę dawkę zwiększyć mogłam dopiero po potwierdzeniu ciąży = zarodek z sercem. Także było to jakoś w 7 czy 8 tygodniu...
No to git. W poniedziałek zasuwam do punktu pobrań, będę miała wyniki, a w środę z rańca mam wizytę więc będzie pasowało

Pisałam, że ostatni posiłek wjeżdża u mnie 18-19?
No to dziś złamałam zasadę, ale na usprawiedliwienie napiszę, że jadłam tylko śniadanie o 11, a potem już nic nie potrafiłam wcisnąć.

Na tagliatelle ze szparagami, cukinią i wędzonką z lokalnej masarni miałam po prostu chęć.
I zauważyłam, że ta ciąża odrzuciła mnie od wszelkich przypraw, nawet na czosnek chęci nie miałam🤢. Jedynie pieprz i sól.

Załączniki

• 143409DB-9210-45B6-BB78-253BEF8EDA76.jpeg
    143409DB-9210-45B6-BB78-253BEF8EDA76.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 87
U nas tez pizga złem i deszcz leje cały dzień wiec dla poprawy humoru wyciągnęłam starego na zakupy i kupiłam se odkurzacz 😁😁😁
Stary tez sobie poprawił humor odkurzaczem? 😂

Ooo, mamy dylemat z moją mamcią:
odkurzacz, czy Lidlomix 🫣?

Do poniedziałku mamy czas do namysłu.

Odkurzacz mamy stary, bo ma 19 lat.
No ale ten Lidlomix kusi…Chociaż my wszyscy w domu gotujemy bardzo dobrze, nikt nie ma z tym problemu. Natomiast ludzie cuda z Lidlomixami i Thermomixami wyczyniają. My bez niego też- i ja, i mąż, i mama.

I co tu zrobić🤷🏻‍♀️?
Masz zwierzaki wiec ja polecam odkurzacz bezprzewodowy. Mega ułatwienie tym bardziej później przy maluchu. Ja mam od kilku lat philips speed pro max (nie polecam z opcja Aqua. Kupilam ale przy zwierzętach i kłakach nie ma to sensu) i uwielbiam go. Rano szybko ogarnę „rynek” z kłaków (mam labka) zanim puszcze po podłodze małego , jak młody coś je w krzesełku i nakruszy to w 5 sec odkurze. No mega ułatwienie wg mnie:)

Pisałam, że ostatni posiłek wjeżdża u mnie 18-19?
No to dziś złamałam zasadę, ale na usprawiedliwienie napiszę, że jadłam tylko śniadanie o 11, a potem już nic nie potrafiłam wcisnąć.

Na tagliatelle ze szparagami, cukinią i wędzonką z lokalnej masarni miałam po prostu chęć.
I zauważyłam, że ta ciąża odrzuciła mnie od wszelkich przypraw, nawet na czosnek chęci nie miałam🤢. Jedynie pieprz i sól
Ooo...jadłabym.
Ale mąż postanowił wyprzedzić moje myśli i właśnie zjadłam michę lodów o smaku sernika z malinami 💗💗💗

Cześć dziewczyny, czy Wam też forum nie działało całe rano?
Ciągle nie potrafiło znaleźć serwera.

Witam się z Wami ja i moje głupie sny: dzisiaj pływałam w morzu z Julią Przyłębską (tfu!), a Kaczyński (drugie tfu!) na plaży powiedział, że jak dopłynie do pewnego momentu, to pozostanie nadal prezesem TK 😨. I dodam, że jak zobaczyłam tę głowę Przyłębskiej, to stwierdziłam, że nie dam rady z takim kimś płynąć i wróciłam na brzeg.
Co za durny sen😏.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, czy Wam też forum nie działało całe rano?
Ciągle nie potrafiło znaleźć serwera.

Witam się z Wami ja i moje głupie sny: dzisiaj pływałam w morzu z Julią Przyłębską (tfu!), a Kaczyński (drugie tfu!) na plaży powiedział, że jak dopłynie do pewnego momentu, to pozostanie nadal prezesem TK 😨.
Co za durny sen😏.
Tak miałam dokładnie to samo :(

O matko faktycznie dziwny i okropny sen

reklama
witam się w niedziele z moją małą kluseczką której już bije serduszko 136bmp ♥️ dziś 5+6 😊🥰
Super ❤️ ja mam jutro wizytę i trochę stresa, ale zakładam, że jak jutro będzie dobrze to będzie dobrze już do końca. Muszę tylko szybko się wyleczyć, bo od wczoraj chrypię jak stary pijak 😅🙈

Też mi nie działało forum.

Do góry