reklama
Kasiek88
Fanka BB :)
Ja mam wizytę we czwartek. Bardzo chce wiedzieć czy tym razem się uda. Nie ukrywam, że jak stracę 3 ciążę to to będzie już dla mnie oznaczało koniec starań. Martwię się i stresuję, choć w głębi serca mam nadzieję, że zobaczę serduszko. Byle do czwartku...stres przed wizytą będzie duży.
Też nie mogłam wejść rano na forum. Deszcz pada, obiad się gotuje a ja leżę.
G
guest-1715015400
Gość
musimy być dobrej myśli i zostawić stresy najlepiej na ostatnią chwile,ja mam usg w wtorek i staram się nie myśleć i nie stresować być dobrej myśli chociaż nie będę oszukiwać ze przychodzi czasem zła myśl ale staram się na niej nie skupiać,po tych ostatnich upławach brązowych czuje się trochę bardziej nie pewnie ale wiem ze teraz stres nic mi nie da, na pewno będzie tak ze jak już będę leżeć na usg to on przyjdzie z podwójną siłą jak ostatnio także staram się teraz nie zaprzątać głowy ..Ja mam wizytę we czwartek. Bardzo chce wiedzieć czy tym razem się uda. Nie ukrywam, że jak stracę 3 ciążę to to będzie już dla mnie oznaczało koniec starań. Martwię się i stresuję, choć w głębi serca mam nadzieję, że zobaczę serduszko. Byle do czwartku...stres przed wizytą będzie duży.
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ja cały wczorajszy dzień przeleżałam, dzisiaj nie jest lepiej. Jak nie biorę leków niepotrzebnie, nawet przeciwobolowych, tak poprosiłam lekarza o recepte na xonveę, bo nie mogę tak żyć a raczej wegetować
hachette
No tak, bo powiedziałam ze z tym starym rupciem nie będę się szarpac i od teraz on odkurza, wiec nowy stał się NIEZBĘDNYStary tez sobie poprawił humor odkurzaczem?
Ja dziś na obiad odgrzewam zamrożone pierogi i zaraz jadę z mężem do Wwa do teatru i później na kolacje (nie zgadniecie co mąż wybrał wiec Wam powiem - pizzę ). I weekend z głowy
slomka1
mi też rano nie działało.
wstawałam dzisiaj 4 razy w nocy siusiu zrobić. i też miałam głupie sny, łącznie z tym, że się zsikalam do łóżka, sprzątałam to, a winę zwaliłam na psiaka. łóżko suche na szczęście, ale do łazienki ledwo doszłam, więc przez chwilę zwatpilam, że to tylko sen
wstawałam dzisiaj 4 razy w nocy siusiu zrobić. i też miałam głupie sny, łącznie z tym, że się zsikalam do łóżka, sprzątałam to, a winę zwaliłam na psiaka. łóżko suche na szczęście, ale do łazienki ledwo doszłam, więc przez chwilę zwatpilam, że to tylko sen
reklama
Spoko, ja też jakichś mega objawów nie mam.Zaczynam się martwić tym, że wy wszystkie macie jakieś objawy ciąży, a ja oprócz oczywistego braku okresu i bólu piersi, nie dolega mi kompletnie nic. Od czasu do czasu lekkie mdłości i może z 10 razy w nocy szłam do toalety.
Cycki dokuczają, ale też względnie. I ewentualnie mam takie lekko dziwne uczucie w żołądku, ale obok mdłości to nie stało nawet. No dobra, mam brak apetytu jedynie.
No i czasem brzuch boli okresowo.
Poza tym nic.
Także nie przejmuj się.
Podziel się: