hachette
Fanka BB :)
Będziesz to konsultować z lekarzem? Kiedy masz jakąś wizytę?Od soboty ciągle plamię raz bardziej, raz mniej ale ciągle starą krwią więc mam nadzieję, że to bez wpływu na ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz to konsultować z lekarzem? Kiedy masz jakąś wizytę?Od soboty ciągle plamię raz bardziej, raz mniej ale ciągle starą krwią więc mam nadzieję, że to bez wpływu na ciążę.
Hihihi znam to tez mam jeszcze jutro betę sprawdzić i na samą myśl dostaje padakiTak właśnie czytałam że wolniej rośnie i podają się nawet co 5-6 dni więc wychodziłoby że chyba jest oki
Rany starość służy panice
Oczywiście się z Tobą zgadzam !
L4 to jednak L4 a nie przyzwolenie na chulaj dusza piekła nie ma .
Napisałam jak było i jest u mnie …
Pracodawca Nie ma opcji znalezienia lżejszego stanowiska czy skierowania na prace zdalną . Kierownicy zdają sobie sprawę ze warunki pracy są jakie są i akurat u nas nikt nigdy kobietom w ciąży pod górkę nie robił - na szczęście !
Oczywiście zupełnie inaczej ma się sprawa z l4 leżącym … wtedy to i przed wyjściem do sklepu bym sie długo zastanawiała .
Hihihi znam to tez mam jeszcze jutro betę sprawdzić i na samą myśl dostaje padaki
Pisałam do mojej gin, czekam aż odpisze ale w sumie poza czekaniem raczej nic nie mogę zrobić.Będziesz to konsultować z lekarzem? Kiedy masz jakąś wizytę?
Trzymam mocno kciukiPisałam do mojej gin, czekam aż odpisze ale w sumie poza czekaniem raczej nic nie mogę zrobić.
Wizytę mam w czwartek.
Ja w każdej ciąży szłam do wybranego lekarza, mówiłam, że jestem w ciąży i chciałabym ją u niego prowadzić.Dziewczyny, może głupie pytanie, ale jak wybiera się lekarza prowadzącego? Idę do lekarza i mówię mu, ze chce żeby mnie prowadził, czy jak to się odbywa?
Ja po prostu poszłam do gina i zapytałam czy będzie moim prowadzącym ciążę. Teraz już idę z marszu do niegoDziewczyny, może głupie pytanie, ale jak wybiera się lekarza prowadzącego? Idę do lekarza i mówię mu, ze chce żeby mnie prowadził, czy jak to się odbywa?