OlaFasola1234
Fanka BB :)
wiadomo ze alarmujące, dlatego tak jak Ty udałam się szybko do gina.Dokładnie tak, ten strach dosłownie mnie paraliżuje a przecież dla dziecka to tez nie jest zdrowe. Ja miałam to co prawda tylko na papierze ale mimo wszystko, alarmujące. Duphaston tez biorę, mam nadzieje, ze to wlasnie pomoże a u Ciebie było wiadomo od czego te plamienia ?
Nie było wiadomo. Progesteron byl badany i wszystko bylo Ok. Ale w zasadzie zaraz po tym jak się dowiedziałam o ciąży miałam plamienia przy każdym podcieraniu ale również na wkładkach, były tez skrzepy…. A i bylo świeże krwawienie. No nie wiadomo bylo o co chodzi, dlatego lekarz mówił żebym się nie nastawiała i dużo odpoczywała. Była mowa o tym ze może taka moja „uroda”.
Ale potem na usg wyszło ze zarodek jest pieeekny i serce mu bije i generalnie już sztos, wiec historie z plamienie zostawiam w tyle ! Teraz tylko dobre myśli są w mojej głowie, jedyny minus ze teraz rzadziej chodzę do gina bo nic się nie dzieje ;p i muszę długo czekać na kolejna wizytę