PięknieW piątek 21 a dziś 105
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknieW piątek 21 a dziś 105
W zaleceniach wpisał mi 1x1masz brać 100 rano i 100 wieczorem?
Byłam tez w przychodni (mieszkam w UK) recepcjonistka powiedziała ze najbliższa wizyta do mojego doktorka to koniec maja powiedziałam ze nie mogę tyle czekać bo jestem w ciąży i pokierowała mnie na stronie szpitala i teraz muszę czekać na wizytę (czas oczekiwania do 11 tygodni )To wizytujemy razem
No to koniec maja to zdecydowanie szybciej niż za 11 tygodni… nieraz lepiej byłoby Wam złapać tani lot do polski i tego samego dnia wieczorem wrócić niż tam w uk ciąże prowadzićByłam tez w przychodni (mieszkam w UK) recepcjonistka powiedziała ze najbliższa wizyta do mojego doktorka to koniec maja powiedziałam ze nie mogę tyle czekać bo jestem w ciąży i pokierowała mnie na stronie szpitala i teraz muszę czekać na wizytę (czas oczekiwania do 11 tygodni )
Nie, w piątek idę@Aczkolwiek@to_na_pralkę czy Ty byłaś już na wizycie i przegapiłam ?
U mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.U mnie dupa…
Bardzo mi przykro, miałam nadzieję, że usłyszysz dobre informacje. Dużo siłyU mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
Straszny dzień dzisiaj, tyle niedobregoU mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
Generalnie wszystko i zawsze może się zdarzyć. Ja owulowalam z lewego jajnika teraz, a pęcherzyk był w złączeniu jajowodu prawego i macicy i jedna noga był pozamaciczna (gdyby bardziej urósł), nie miałam pojęcia ze taka wędrówka jest możliwa.Niezupełnie kochana
Przypominam ze ciąże pozamaciczne występują również po in vitro .
Zarodek oczywiście jest podany do macicy ale dopóki się nie zagniezdzi może się przemieszczać . Niestety ale znam przypadek ciąży pozamacicznej po in vitro
Jestem po wizycie . Serduszko jest widziałam jak bije ale jeszcze nie można go usłyszeć. Uderzenia prawidłowe. Wszystko jest okej.
Ciąża jest młodsza o 4 dni . Według OM 5+6 według USG 5+2.
Dostałam Acard oraz dupka ze względu na endometriozę