reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczynki ja już po wizycie i pierwszej kolacji, bo na jednej dzisiaj się nie skończy😁.
Z wizyty przynoszę dobre wieści, bo jest zarodek z serduszkiem!❤️ Aż Pani się szczerze ucieszyła, bo pierwsza wizyta była bardzo na chłodno, ale co się dziwić, jak poszłam zaraz po zrobieniu testu, gdzie ledwo był widoczny pęcherzyk. Wiek ciąży tak jak wychodzi z OM co też mnie dodatkowo uspokoiło. Wciąż jednak podchodzę z rezerwą i tak chyba zostanie. Kolejną wizytę mam dopiero za miesiąc. Chyba, że coś złego będzie się działo mam dzwonić do Pani doktor i znajdzie termin na wizytę. Idę nadrabiać wątek, bo troszkę mam do nadrobienia 🙂
No i jeszcze zdjęcie małego purchlaczka zamieszczam, bo prawie zapomniałam! ❤

Załączniki

• DA1B6A7B-64E7-40CA-9C07-C51511749526.jpeg
    DA1B6A7B-64E7-40CA-9C07-C51511749526.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Dziewczynki ja już po wizycie i pierwszej kolacji, bo na jednej dzisiaj się nie skończy😁.
Z wizyty przynoszę dobre wieści, bo jest zarodek z serduszkiem!❤️ Aż Pani się szczerze ucieszyła, bo pierwsza wizyta była bardzo na chłodno, ale co się dziwić, jak poszłam zaraz po zrobieniu testu, gdzie ledwo był widoczny pęcherzyk. Wiek ciąży tak jak wychodzi z OM co też mnie dodatkowo uspokoiło. Wciąż jednak podchodzę z rezerwą i tak chyba zostanie. Kolejną wizytę mam dopiero za miesiąc. Chyba, że coś złego będzie się działo mam dzwonić do Pani doktor i znajdzie termin na wizytę. Idę nadrabiać wątek, bo troszkę mam do nadrobienia 🙂
No i jeszcze zdjęcie małego purchlaczka zamieszczam, bo prawie zapomniałam! ❤
Cudnie!!!

U mnie udzielają się już chyba hormony, ponieważ byłam dziś tak paskudna dla mojego, że aż mi trooooszkę głupio. 😳 Najpierw zdenerwowałam się, że samochód wciąż nie jest do odbioru od mechanika, a trwa to już z miesiąc a później prawie popłakałam się jak zobaczyłam jak wykłada rzeczy ze zmywarki - na odwal się jak zawsze, chociaż mu milion razy tłumaczyłam, żeby tak nie robił. A on zamiast przeprosić za sam fakt, że oddycha to jeszcze ma czelność się denerwować 🤨😂
Wiedziałam, że humorki to może być u mnie problem, a będzie tylko gorzej....
Też już mam humorki i czasem sama się łapie ze przesadzam,dzisiaj w sumie powinnam przeprosić bo przeginałam lekko 🙈.. najgorsze ze mam takie rozkminy i zmiany humorów,raz się mega cieszę ze jestem w ciazy i jestem pozytywna a za 5 min płakać mi się chce czy dam radę i czy to dobry czas na dziecko i czy nie oddali mnie i partnera 🫣 nie wierze juz w siebie co mi się w głowie dzieje 😅🤯 komedio dramat.. burza emocji dosłownie

Cześć, ja dziś znów miałam intensywny dzień, bo prosto po pracy poszłam na pogrzeb mamy koleżanki z pracy, później szybki obiad w domu (chińskie 🙈 obiecuje, ze jutro będzie sałatka 😂) i pojechaliśmy z mężem szukać leków do miasta obok, bo u nas niestety nigdzie nie było. Na szczęście udało się wszystko dostać :)

@123…4 jedziesz na IP? 😰😰

Cześć, ja dziś znów miałam intensywny dzień, bo prosto po pracy poszłam na pogrzeb mamy koleżanki z pracy, później szybki obiad w domu (chińskie 🙈 obiecuje, ze jutro będzie sałatka 😂) i pojechaliśmy z mężem szukać leków do miasta obok, bo u nas niestety nigdzie nie było. Na szczęście udało się wszystko dostać :)

@123…4 jedziesz na IP? 😰😰
Nie mam takiej możliwości, jestem dzisiaj jeszcze sama z dziećmi…jutro dopiero mąż wroci i jutro mam wizytę

Żywa czerwona krew na papierze i bieliźnie teraz pod wieczór☹️☹️☹️
Jedziesz Kochana na IP? Trzymam kciuki Kochana! ❤️ Musi być dobrze✊

Z przepisów na pewno skorzystam. 🤤
Uwielbiam sałatki! ❤️
Jestem za grupą zamkniętą jak będzie już miesiąc zamknięty.
Co do porodu, to jakoś się nie nastawiam na konkretny. Bardziej chciałabym SN, ale wiem, że różnie może być i nie załamie się jak okaże się, że jednak cesarka. 🙂

reklama
Do góry