reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Uff dopiero Was nadrobiłam, bo się odkleiła od ekranu. Ja z objawów takich lekkich to mam: ciagle uczucie zimna, sikanie co chwile i pragnienie na zmiane, wychlaam dzisiaj 1,5 litrowa wodę przy biurku, zmęczenie, ze mogłabym zasnąć na siedząco.
W pierwszej ciąży mdłości zaczęły się jakieś 2-3 tygodnie od testu ciążowego i trwały do połówkowego-nie, dziekuje tym razem. Ale wiem, ze po prostu na to jeszcze wczesnie u mnie 🙈🙈🙄

reklama
Mi przy 37,7 kazał już wziąć Apap zeby gorączka nie szybowała w górę. Dzięki Bogu na razie spadła, ale łamie mnie w kościach i w dole kręgosłupa. Tez mam wizytę 16.03 i chyba zwariuje do tego czasu :(
Będzie dobrze Kochana. Ja też się stresuje, ale szybko zleci do wizyty i strach troszkę opadnie.❤️ O której masz wizytę? Ja popołudniu o 17 nie wiem jak w pracy wysiedzę 🙈
Oj wiemy, wiemy, ale jak się długo starało o swoje pierwsze, jest ono wywalczone długimi staraniami, a po drodze miało się nieudaną ciążę jedynie z bolącymi cyckami, to tak trochę czekam na chociaż 1/10 objawów, które niektóre dziewczyny mają.

U mnie brak objawów automatycznie włącza czerwoną lampkę 🚨.
Oj taaak mam dokładnie tak samo. Niby jest wszystko ok, ale jednak podchodzę z rezerwą i wszystkie braki objawów traktuję jakby coś było jednak nie tak… Wolę mieć wszystkie i cierpieć fizycznie niż zaprzątać sobie głowę czy aby na pewno objawy które ustąpiły nie są złym prognostykiem! 🙈

Będzie dobrze Kochana. Ja też się stresuje, ale szybko zleci do wizyty i strach troszkę opadnie.❤️ O której masz wizytę? Ja popołudniu o 17 nie wiem jak w pracy wysiedzę 🙈

Oj taaak mam dokładnie tak samo. Niby jest wszystko ok, ale jednak podchodzę z rezerwą i wszystkie braki objawów traktuję jakby coś było jednak nie tak… Wolę mieć wszystkie i cierpieć fizycznie niż zaprzątać sobie głowę czy aby na pewno objawy które ustąpiły nie są złym prognostykiem! 🙈
O 8:50, ale coraz bardziej się boje bo gorączka znowu wzrosła do 38 stopni 😭😭😭 chyba pójdę pod chłodny prysznic chociaż cała się trzęsę :(

Hey dziewczyny!
Muszę Was nadrobić.

Ja właśnie wróciłam ze szpitala.
Macica: wndometrium 15mm, nie ma pęcherzyka, za to duża torbiel krwi 3.5x2.5cm
Nowotwór jajnik wyjluczony

Wzięli krew na betę i w niedziele kolejna beta.
Na początku tygodniu kolejne usg z ordynatorem.

Dwie lekarki się konsultowały i niebardzonwjedzoalu co się dzieje.

Aaa i mówili, ze jeśli zacznę mieć jakikolwoek
Ból, mam natychmiast jechać do szpitala, bo ta torbiel z płynem/ krwią jest na połączeniu jajowodu i macicy.

Idę was czytać 😘

Hej robiłam dziś test i nie wiem niby jest kreska taka jasna rzucicie na to okiem

Załączniki

• 6468c0ac-ac66-4cf0-a4d3-7cf493f37773.jpeg
    6468c0ac-ac66-4cf0-a4d3-7cf493f37773.jpeg
    49,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry