reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Jeju, jak dobrze ze trafiłam na to forum 💗 naprawdę można sie trochę uspokoić
Taaak, wyluzowanie jest podstawą ale myśle Że to normalne, ze podczas pierwszej ciąży sie trochę świruje 🤪

Ja jeszcze nie byłam u ginekologa, i nawet nie wiem kiedy pójdę, czytałam ze jakoś w 6 tygodniu?

reklama
Taaak, wyluzowanie jest podstawą ale myśle Że to normalne, ze podczas pierwszej ciąży sie trochę świruje 🤪

Ja jeszcze nie byłam u ginekologa, i nawet nie wiem kiedy pójdę, czytałam ze jakoś w 6 tygodniu?
Najlepiej jakoś tydzień lub dwa po spodziewanej miesiączce, u mnie na usg nic nie było widać jeszcze No bo za wcześnie, ale musiałam się jakoś uspokoić ❤️

Myśle, ze trzeba by było zrobić jakaś listę na pierwszej stronie z terminami jak już będziemy wiedzieć ❤️
Racja, dobry pomysł. Będę edytować pierwszy post i dopisywać daty, tak będzie najłatwiej się potem połapać kto na jakim etapie 😊
Ja jestem teraz zagranica i miałam mały incydent, wiec ponownie betę sprawdzę w poniedziałek i środę, trzymajcie kciuki ✊
Póki co dzisiaj zrobiłam test ciążowy i widoczna jest wyraźna linia ❤️
Gratulacje! Super, że nam się grono powiększa 😊

Chyba po skończonym 6 tygodniu, wtedy już serduszko powinno być 😉

Jak się czujecie dziewczyny ? Macie jakieś dolegliwości 🙈 ja oprócz wielkich bolących piersi i takimi podobnymi bólami jak na okres nie mam nic,te bóle brzucha czasem mnie martwią bo czasem bardziej bolesne czasem lekkie i za każdym razem mam schize że okres przyjdzie 😝..

Jak się czujecie dziewczyny ? Macie jakieś dolegliwości 🙈 ja oprócz wielkich bolących piersi i takimi podobnymi bólami jak na okres nie mam nic,te bóle brzucha czasem mnie martwią bo czasem bardziej bolesne czasem lekkie i za każdym razem mam schize że okres przyjdzie 😝..
Mam dokładnie tak samo, piersi się nie powiększyły póki co ( i dobrze bo moje są wystarczające a później to chyba na ramieniu będę nosić 🤣) ale tez mam mocniejsze bole w ciągu dnia zupełnie jak na okre i ciagle sparawdzam czy niczego nie ma na papierze 🤷‍♀️ ale ginekolog mówił ze to nroamlnie wiec tego się trzymam

Mam dokładnie tak samo, piersi się nie powiększyły póki co ( i dobrze bo moje są wystarczające a później to chyba na ramieniu będę nosić 🤣) ale tez mam mocniejsze bole w ciągu dnia zupełnie jak na okre i ciagle sparawdzam czy niczego nie ma na papierze 🤷‍♀️ ale ginekolog mówił ze to nroamlnie wiec tego się trzymam
Ja właśnie lubię ciążę za to, że w końcu te cycki jakieś mam 😅

Ja to znowu się martwię jak to z tymi piersiami będzie wyglądać później 🙈 mam duże piersi z natury a później to chyba stanika nie znajdę jak jeszcze urosną 😂

reklama
Witam Was wszystke 😀 chciałabym się przywitać. Testy robione od czwartku każdy pozytywny , termin wg. aplikacji 3 listopad . Betę robiłam w sobotę, ale wyniki dopiero we wtorek. Na wizytę umówiłam się na 6 marca, może już coś zobaczę. Po 1,5 roku starań ciężko mi w to uwierzyć, że mogę być w ciąży 😀 z objawów mam bolące piersi i ból podbrzusza jak na okres ( trochę mnie to niepokoi.

Do góry