reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ja tylko jutro robię i koniec. Idę do lekarza na 17:30, ustalę kiedy jakie usg i kiedy jakie badania i tyle i czekamJutro tez się wybiorę żeby zobaczyć przyrost
Kaala
To daj znać po wizycie co tamJa tylko jutro robię i koniec. Idę do lekarza na 17:30, ustalę kiedy jakie usg i kiedy jakie badania i tyle i czekam
Ja mam dopiero 20 marca wizytę . Wiec wole sobie jeszcze raz sprawdzić przyrost jak będzie ładny to wtedy się będę cieszyć
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Tak nieskładnie napisałam, jutro beta i jutro lekarz. Beta powinna być na wizytę już. Napisze, ale usg to na bank dopiero po 20marxa, bliżej 25To daj znać po wizycie co tam
Ja mam dopiero 20 marca wizytę . Wiec wole sobie jeszcze raz sprawdzić przyrost jak będzie ładny to wtedy się będę cieszyć
Matylda.<3
ja 7 listopad :-)Ok, ale żeby było mi łatwiej to napiszcie mi dziewczyny w wiadomości swój termin porodu plisss, bo nie dam rady przekopać się przez wszystkie strony od początku
Wieczorem ogarnę listę i wkleję do pierwszego posta
Plus możecie pisać terminy wizyt jeśli chcecie to też podopisuję żeby łatwiej nam tu wszystko ogarniać.
Wykrzykniki dla uwagi. Dziękuję
Kaala
To i tak niezmienia faktu ze trzymam kciukiTak nieskładnie napisałam, jutro beta i jutro lekarz. Beta powinna być na wizytę już. Napisze, ale usg to na bank dopiero po 20marxa, bliżej 25
G
guest-1715015400
Gość
ja dopiero pierwsza wizyta w 9 tyg ciąży,miałam mieć na 31 marca ale zamieniłam sobie na 4 kwietnia bo mam wolne w pracy w ten dzień także trochę poczekam ale ogólnie jestem spokojna bo nic mnie nie boli żadnych plamień nie mam a w sumie się cieszę ze to będzie 9 tydz ciazy bo będzie więcej widać na USGKtóra jeszcze dziś wizytuje?
@Justynka28 @Kylyyy1408 i któraś jeszcze?
Powiem Wam, że zaczynam się gubić jak nas tak coraz więcej
Monii097
3 listopadOk, ale żeby było mi łatwiej to napiszcie mi dziewczyny w wiadomości swój termin porodu plisss, bo nie dam rady przekopać się przez wszystkie strony od początku
Wieczorem ogarnę listę i wkleję do pierwszego posta
Plus możecie pisać terminy wizyt jeśli chcecie to też podopisuję żeby łatwiej nam tu wszystko ogarniać.
Wykrzykniki dla uwagi. Dziękuję
reklama
Podziel się: