reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ale wydaje mi się, że grupa nie jest zamknięta bo ja widzę Waszych członków.
Jak się pododajecie zmień na ukrytą 😘
Tak, tak. Wiem, jak wszystkie dołączymy to zamknę tą grupę 😉
Jak klikam dyskusja to nic tam nie ma, właśnie w tym problem 🙈

Załączniki

• Screenshot_2023-04-07-14-49-34-109_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-07-14-49-34-109_com.android.chrome.jpg
    154,2 KB · Wyświetleń: 75
Tak, tak. Wiem, jak wszystkie dołączymy to zamknę tą grupę 😉
Jak klikam dyskusja to nic tam nie ma, właśnie w tym problem 🙈

A zmień motyw z ciemnego na jasne? (wiem, że brzmi głupio, ale część rzeczy nie ma na ciemnym 😂)
U nas jest tak

Załączniki

• 257b0309-2e05-4792-90fb-7c0338a99eb7.jpeg
    257b0309-2e05-4792-90fb-7c0338a99eb7.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 76
Ja bardzo bym chciała więcej się udzielać ale przez 7h różnicy zawsze jak wstaję rano to mam koło 10 stron do nadrobienia 😂 I niektóre tematy już zdążacie przerobić beze mnie przez ten czas 🤷🏼‍♀️ Ja oczywiście jestem za zamkniętą grupą, ale nigdy na forum żadnym się nie udzielałam więc nie wiem do końca jak to działa i jakie są różnice. A i profilowe zaraz postaram się ogarnąć 👌🏼

Na jasnym tez nie ma 🤷‍♀️

Hmmm dziwne, a na kompie?
Generalnie opcja grup zamkniętych (a taka macie) od dawna nie działa albo wcale albo źle. Spróbujcie zmienić na publiczna pododawać się i później na ukrytą.
Na ukrytej i publicznej u nas działko bez zarzutu

reklama
Do góry