reklama
Dwójeczka
Fanka BB :)
Witam Podglądam Was już od lutowych staraczek
Jestem w 8t i 5d. To moja druga ciąża, w porównaniu z pierwszą ta jest całkiem inna i pełna objawów. Od wczoraj plamię na brązowo- byłam w szpitalu, niby nic się nie dzieje, przepisano mi luteinę.
Mogę jeszcze dołączyć?
Jestem w 8t i 5d. To moja druga ciąża, w porównaniu z pierwszą ta jest całkiem inna i pełna objawów. Od wczoraj plamię na brązowo- byłam w szpitalu, niby nic się nie dzieje, przepisano mi luteinę.
Mogę jeszcze dołączyć?
Coffe18
yeeeeaaah bardzo się cieszę i gratulujeSiemka, ja po wizycie. 6+0, serduszko, ciąża żywa w macicy termin bez zmian, 29.11.2023
Takimi wiadomościami możemy zaczynac kazdy dzień
Kaala
Cudowne wiadomościSiemka, ja po wizycie. 6+0, serduszko, ciąża żywa w macicy termin bez zmian, 29.11.2023
CudownieSiemka, ja po wizycie. 6+0, serduszko, ciąża żywa w macicy termin bez zmian, 29.11.2023
Na kiedy masz termin?Witam Podglądam Was już od lutowych staraczek
Mogę jeszcze dołączyć?
Dwójeczka
Z OM na 10.11Cudownie
Na kiedy masz termin?
hejka1
Dodam, że ubiegły tydzień miałam ciężki ciągle mnie mdliło. Od wczoraj jest dużo lepiej ale każde picie smakuje mi jak ściek. Nie mogę pić herbaty ani mięty ani rumianku chociaż bardzo lubiłam. Od kawy odrzuciło mnie już wcześniej. W ubiegłym tygodniu mogłam pić tylko napoje gazowane których normalnie nie tykam. Wypiłam kilka puszek pepsi, mirinde, potem wody mineralne. Ale dziś już mam i tego dość. Woda z cytryna nie smakuje, a z sokiem malinowym zalatuje mi pleśnią. Wiem że nie powinno się pić tych spodnich gazowanych ale nie dałam rady przełknąć niczego innego :/
Megi_Meg
Siemka, ja po wizycie. 6+0, serduszko, ciąża żywa w macicy termin bez zmian, 29.11.2023
Super !! ja dopiero w piątek i już łapie mnie stres. Według mojego kalendarza termin mam taki jak Ty
reklama
Podziel się: