reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Mam wyniki.
Szczerze powiem, że liczyłam, że Beta i progesteron będą wyższe.

W poniedziałek
Beta 50
Progesteron 25

@Zazuu mogę prosić byś zerknęła?
Dzisiaj 29dc
Pierwsza Beta 24.02 wynosiła 7
(8-9 dni po domniemanej owu)

I jedno i drugie w normie. Kolejny przyrost zrób po 48 godzinach będzie miarodajniej

reklama
Oj jeszcze sie nacierpimy przy porodzie… 🤫😁 ja mam 3 porody siłami natury za sobą, także wiem co mnie czeka 🙈

Dziewczyny jak sobie radzicie ze strachem przed poronieniem. Ja boje się tak strasznie ze budzę się w nocy i nie mogę spać :-(
ja staram się nie zamartwiać,żyje jak dotychczas tyle że bardziej na siebie uważam,cieszę się z ciąży ale też wiadomo ze teraz nie jest nic pewne na 100 proc i różnie może być.Myśle ze może coś się stać ale nie musi i wole myśleć ze nie stanie się nic i będzie dobrze,a jeśli będzie źle to będę musiała to zaakceptować,wszystko w rękach natury teraz 🤷‍♀️ ja robię co mogę i staram się nie myśleć za dużo

ja staram się nie zamartwiać,żyje jak dotychczas tyle że bardziej na siebie uważam,cieszę się z ciąży ale też wiadomo ze teraz nie jest nic pewne na 100 proc i różnie może być.Myśle ze może coś się stać ale nie musi i wole myśleć ze nie stanie się nic i będzie dobrze,a jeśli będzie źle to będę musiała to zaakceptować,wszystko w rękach natury teraz 🤷‍♀️ ja robię co mogę i staram się nie myśleć za dużo
I to jest bardzo zdrowe podejście 😊

reklama
Do góry