reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ospy już raczej nie (3 razy to byłaby naprawdę wyjątkowa sytuacja), ale zawsze półpaśca możesz złapać... Niea reguły. Ja zaraziłam się w pracy gdzie inni normalnie zdrowi a część ospy nawet nie miała. A byłam wtedy przeziębiona i mnie załapało.
No ja miałam ospę i półpaśca w przeciągu 2 miesięcy...

Cześć Kochane.
Mało jestem aktywna, bo wczoraj dorwała mnie migrena i cały dzień spałam… próbowałam wziąć Apap, to zaraz po tym jak zażyłam przytuliłam kibelek. Jestem dzisiaj taka otepia przez to 🙁 Potworny to był wczoraj dzień.

Trzymam kciuki Kochane za wszystkie badania i wizyty ❤️
Miłego dnia 😘

Ale nadal trzymają Cię w szpitalu? W jakim celu skoro nawet badań żadnych Ci nie robią? 😒 to już lepiej byłoby w domu być w bezpiecznym otoczeniu..
Jestem w domu, lekarka powiedziała, że bez sensu mnie kłaść na oddział, skoro luteinę mogę przyjmować w domu. Niewiedza jest najgorsza 😐

Cześć Kochane.
Mało jestem aktywna, bo wczoraj dorwała mnie migrena i cały dzień spałam… próbowałam wziąć Apap, to zaraz po tym jak zażyłam przytuliłam kibelek. Jestem dzisiaj taka otepia przez to 🙁 Potworny to był wczoraj dzień.

Trzymam kciuki Kochane za wszystkie badania i wizyty ❤️
Miłego dnia 😘
Współczuję bardzo ❤️ znam ten ból, w sobotę wieczorem miałam to samo ☹️ Mi chwilową ulgę przyniosły zimne okłady na czoło i skroń, ale nudności były potworne 🤢

reklama
Jestem w domu, lekarka powiedziała, że bez sensu mnie kłaść na oddział, skoro luteinę mogę przyjmować w domu. Niewiedza jest najgorsza 😐
Powiem Ci ze ja na Twoim miejscu na cito szukałaby innego lekarza żeby mnie przyjął po Twojej ostatniej wizycie . Bo to co ta lekarka mówi to jest jakiś żart. Daje Ci luteinę a nie zrobiła podstawowego badania jakim jest progesteron oraz mogła już zlecić sprawdzenie przyrostu betaHCG . Po jednej takiej wizycie u niej nigdy bym się więcej tam nie pojawiła .

Do góry