reklama
G
guest-1715015400
Gość
bardzo przykro .. i mam nadzieje ze tym razem będzie inaczejja się czasami boje czy to dobry znak… ale ja jestem po poronieniu i ciąży biochemicznej wiec u mnie ostatnio dużo rzeczy wywołuje strach.
To już jesteśmy trzy z tym terminem gratulacje!Witam się ja, 4tc+3d
Termin porodu na 4.11. Bety były mierzone, progesteron tez, na razie jest ok.
Justynka28
Fanka BB :)
Witamy i trzymamy kciuki
Sprawdzałam w kilku i mi pokazuje tak samo. A te strony na których sprawdzasz uwzględniają długość cyklu?Dziewczyny, jak to jest z tymi terminami porodu? Każda apka/strona pokazuje mi co innego i rozbieżności są dość spore macie jakiś kalkulator na którym bazujecie zanim termin zostanie potwierdzony przez lekarza?
Kalkulator ciąży i terminu porodu | Pampers
Oblicz termin porodu z ciążowym kalkulatorem Pampers i sprawdź, jak zaawansowana jest Twoja ciąża.
www.pampers.pl
Gdzieś też czytałam, że dzień owulacji to skończone dwa tygodnie i od tego też można liczyć dalej
Kimcia
Tak, każda z apek uwzględnia długość cyklu więc to mega dziwne, że wychodzą różne datySprawdzałam w kilku i mi pokazuje tak samo. A te strony na których sprawdzasz uwzględniają długość cyklu?
Tu np to uwzględniająKalkulator ciąży i terminu porodu | Pampers
Oblicz termin porodu z ciążowym kalkulatorem Pampers i sprawdź, jak zaawansowana jest Twoja ciąża.www.pampers.pl
Gdzieś też czytałam, że dzień owulacji to skończone dwa tygodnie i od tego też można liczyć dalej
Według tej strony, którą przesłałaś termin jest na 6.11
Na wizycie lekarz ocenia też wiek ciąży na podstawie długości zarodka. Także rozwieje ewentualne wątpliwościTak, każda z apek uwzględnia długość cyklu więc to mega dziwne, że wychodzą różne daty
Według tej strony, którą przesłałaś termin jest na 6.11
OlaFasola1234
Ja dzisiaj byłam u gina, nie było widać pęcherzyka jeszcze ale to Ok, bo jest za wcześnie. Ale przez te plamienia przepisano mi duphaston.
reklama
Matylda.<3
mocno płacisz?Ja dzisiaj byłam u gina, nie było widać pęcherzyka jeszcze ale to Ok, bo jest za wcześnie. Ale przez te plamienia przepisano mi duphaston.
Podziel się: