reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dzień dobry dziewczyny. ❤️ Na wstępie życzę nam wszystkim spełnienia marzeń! Zasługujemy na wszystko co najlepsze! ❤️😘
Nadrobiłam zaległości. Super dziewczyny wizyty! Nie ma się czym stresować na takim etapie wszystko rozwija się z dnia na dzień. Musimy ufać swoim lekarzom i jak mówią, że jest dobrze, to tak jest! ❤️ @zawsze.pod.górę trzymam Kochana za Ciebie mocno kciukasy. O której masz wizytę? Wierze, że będzie dobrze szefowanie, że plamienie ustało. @Phoenix40 Ty Kochana pisz jak będziesz miała wyniki bety! Czuję, że będzie dobrze! ❤️
Ja się rozchorowałam, jak wczoraj wróciłam z pracy to padłam. Umówiłam się do internisty popołudniu i czekam aż mi coś przepisze, bo nie chcę brać nic bez konsultacji z lekarzem. Kupiłam w aptece lek na gardło dla kobiet w ciąży, bo już nie dawałam rady. @Poziomka6 Kochana jak mamy czekać do 16.03 na moja wizytę z wywieszeniem na pierwsza stronę, to wpisz mnie może na tego 4.11, bo tak wychodzi z aplikacji, a najwyżej po wizycie zmienimy. Żebyś nie musiała szukać później tej tabelki. 🥰

reklama
Wszystkiego dobrego kobietki ❤️🌺ja też już prezent dostałam od samego rańca 🙈 musiałam się przez chwile zastanowić co to za okazja bo totalnie zapomniałam o dniu kobiet 😅😂

Dzień dobry dziewczyny. ❤️ Na wstępie życzę nam wszystkim spełnienia marzeń! Zasługujemy na wszystko co najlepsze! ❤️😘
Nadrobiłam zaległości. Super dziewczyny wizyty! Nie ma się czym stresować na takim etapie wszystko rozwija się z dnia na dzień. Musimy ufać swoim lekarzom i jak mówią, że jest dobrze, to tak jest! ❤️ @zawsze.pod.górę trzymam Kochana za Ciebie mocno kciukasy. O której masz wizytę? Wierze, że będzie dobrze szefowanie, że plamienie ustało. @Phoenix40 Ty Kochana pisz jak będziesz miała wyniki bety! Czuję, że będzie dobrze! ❤️
Ja się rozchorowałam, jak wczoraj wróciłam z pracy to padłam. Umówiłam się do internisty popołudniu i czekam aż mi coś przepisze, bo nie chcę brać nic bez konsultacji z lekarzem. Kupiłam w aptece lek na gardło dla kobiet w ciąży, bo już nie dawałam rady. @Poziomka6 Kochana jak mamy czekać do 16.03 na moja wizytę z wywieszeniem na pierwsza stronę, to wpisz mnie może na tego 4.11, bo tak wychodzi z aplikacji, a najwyżej po wizycie zmienimy. Żebyś nie musiała szukać później tej tabelki. 🥰
Juhuuu 4.11 jeszcze liczniejszy 🥳

Mamy już 100 stron 🤯 tak się tu fajnie zrobiło 🥰 oby tak fajnie było do listopada, a nawet dłużej 🥺

Ktoś oprócz mnie wybiera się dzisiaj na betę? ja zaraz wyjeżdżam, jeśli przyrost będzie ok to umowie się do lekarza na przyszły piątek

reklama
Do góry