Karolla123
Fanka BB :)
Dziewczyny, co do witamin w ciąży polecam poczytać Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze z tego wynika ze ten femibion 2 jest kiepski... A wlasnie wszyscy go polecali miDziewczyny, co do witamin w ciąży polecam poczytać Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Super! Dzięki wielkie za polecenie!Dziewczyny, co do witamin w ciąży polecam poczytać Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Dziękuję za link, zaraz sprawdzęDziewczyny, co do witamin w ciąży polecam poczytać Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Kurcze z tego wynika ze ten femibion 2 jest kiepski... A wlasnie wszyscy go polecali mi
Ja skończyłam pregne start i teraz biorę pregne plus. Ale dodatkowo dokupie pregne dha, bo w tej plus jest za mało kwasu dha. A tak sobie marzyłam że tylko 1 tabletkę będę braćTo w takim razie co bedziecie brały w 2 trymestrze? Nie znalazłam nic na liscie powyżej co by miało dobra opinię... Trzeba brać 2 różne suplementy?
Zglupialam teraz i nie wiem juz... skończyłam pregne start i od 2 dni biorę femibion 2 ale to chyba slaby wybór