reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

No właśnie któraś z dziewczyn tu pisała, że bierze jakąś zwiększona dawkę kwasu przypisaną na receptę więc może nam taka ilość nie zaszkodzi.
No wlasnie teraz patrze, ze u mnie w tym mama dha w 2 kapsułkach jest 400 jednostek , wiec to mało skoro wyżej kolezanka pisze , ze przyjmuje 800 jednostek, wiec dziś wezmę oddzielnie ten kwas foliowy [emoji4]

reklama
Ja biore wszystko oddzielnie i gin mi mowil dzis, zeby brac 800 kwasu. Tylko ja biore w formie metylowanej
No to ja wracam tez do swojego kwasu foliowego bo właśnie patrzę ze w 2 kapsułkach jest 400 jednostek a nie w jednej czyli musze dodatkowo tez brać oddzielnie kwas foliowy dlatego jak brałam sam kwas foliowy to lekarz mówił , ze to mało jak na ciążę... tez mam metylowany :)

26F10C9E-C601-4455-B8F5-1D2BF26AC63E-1357-000000C485F921D6.JPG

Ja biorę ten suplement, brałam już na miesiąc przed ciążą, nie spodziewałam się że tak szybko zajdę, myślałam, że pobiorę go kilka mc 🤷🏼‍♀️

Ale mnie dziwnie w nocy brzuch bolał, już nie tak jak na okres ale jakby mnie coś ciągnęło w środku i trochę kuło [emoji102]

Wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom, tak się ucieszyli, że po znajomych dzwonili i w domu była impreza do 3 w nocy🤦🏼‍♀️ nie pamietam jak to już jest się bawić bez lampki wina czy dobrego drinka [emoji28]

reklama
Do góry