Patrycja2301
Fanka BB :)
Zapisałam się dzisiaj na usg na 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać po usg. Mam nadzieję że już będzie coś widać. Ja zapisałam się na następny poniedziałek bo boję się że teraz będzie za wcześnie.Zapisałam się dzisiaj na usg na 20
Ja tez jestem po Clostilbegyt, pierwszy raz, miałam też zastrzyk na pekniecie pecherzyka, zobaczymy, w sobotę mam zrobić testHej ja jestem po 4 cyklu z clostilbegyt i dzis 23 dc jesteśmy z mezem zapisani na piatek do kliniki leczenia niepłodności ale bardzo bardzo bym chciala zobaczyć 2 kreski i nie isc tam....
To super[emoji3590]Więc tak :
- widać zarodek umiejscowił się prawidłowo
- za wcześnie, żeby potwierdzić bicie serca
- wszystko wygląda, że rozwija się prawidłowo
[emoji16]
No to świetne wiadomości Patrycja2301 ! A który masz tydzień? Serduszko chyba najwcześniej w 6 można usłyszeć?
Z tym czekaniem najgorzej... Ja póki co czekam do soboty na testowanie, ale już mnie korci piersi mnie bardzo bolą i częściej muszę siusiu, więc dobry znak4+4 dzisiaj.
Powiedziała mi ze serduszko najlepiej sprawdzić czy bije za 2 tyg. Czyli nie wcześniej niż 6 + 3.
Ale założyła mi kartę ciąży i powiedziała, że jak będę się czuła Ok to mogę zrobić badania do 10tyg i przyjść wtedy na wizytę z wynikami.
Zobaczę czy wytrzymam