reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

@Dżasta:) Wg. BMI tak ale tak naprawdę wcale tego po mnie nie widać. Nie wyglądam na jakąś wysuszoną [emoji848] chociaż moja ginekolog się skrzywiła jak zobaczyła ile ważę, ale co mam zrobić? Nie dam rady się utuczyc jak nie ma teraz ochoty na jedzenie [emoji853]
A dziś to jakaś masakra jest z mdłościami, nawet nie użyłam balsamów na brzuch i piersi bo ten zapach mnie odrzuca [emoji1785]
Jak żyć?

No ciężko na siłę przytyć a tym bardziej jak nie ma apetytu..

Moja koleżanka właśnie się mnie pytała czy nie odrzuca mnie od balsamów do ciała, bo ja odrzuca zapach właśnie jakikolwiek i szukała bezzapachowych, żeby się smarować.. Mnie póki co nie odrzuca [emoji848]

reklama
A mnie te właśnie „bezzapachowe” odrzucają bo to niejest tak że niemają wogule zapachu tylko niemają dodanego perfumu a ich naturalny zapach mnie odrzuca

Ja całe życie jestem taką amebą [emoji12]

Dziewczyny a jak z orgazmem? Nie zagraża ciąży? Bo to też skurcze jakby nie patrzeć....A piszecie o soku z malin że też może powodować skurcze [emoji85] W internecie piszą, że jak ciąża nie jest zagrożona, to nie zaszkodzi [emoji848]
Mi lekarz powiedział że można na dodatek jak nie boli nic, plamień żadnych nie mam po seksie, ale rzeczywiście z orgazmem jakoś średnio.

Solenizatom dzisiejszym wszystkiego najlepszego

Hejka dziewczyny! ;) a możecie polecić jakieś kremy/balsamy? Chciałbym coś zacząć używać jednak niestety kompletnie nie wiem co jest najlepsze A przede wszystkim bezpieczne;( możecie coś zarekomendować?;)

Hejka dziewczyny! ;) a możecie polecić jakieś kremy/balsamy? Chciałbym coś zacząć używać jednak niestety kompletnie nie wiem co jest najlepsze A przede wszystkim bezpieczne;( możecie coś zarekomendować?;)
Ja używam balsamow z Nacomi. Mają dobry skład i można je stosować już od pierwszego trymestru bo większość można dopiero od drugiego. Ale zapach słodki. Za słodki [emoji1785]

A ja dziś zrobiłam pyszna lemoniade bo tak non stop żłopalam cole lub inne napoje kolorowe..

Pyszotka 😆

Załączniki

• received_2698103673754929.jpeg
    received_2698103673754929.jpeg
    261,5 KB · Wyświetleń: 64
A w ciąży można pić colę?
Jakby się tak zastanowić to niedługo by nic nie można było 🥴
Jasne że nie jest zdrowa, nawet jak się w ciąży nie jest , ale jak to mój lekarz powiedział, "przecież nie pije pani tego na śniadanie, obiad i kolacje przez 7 dni w tygodniu" 😉 z rozsądkiem kochane, a będzie dobrze. 🙂

reklama
Do góry