Paraply
Fanka BB :)
@ForgetMeeNot pytałaś może swojego lekarza o te badania? Daj znać jak się zapiszesz gdzie się zapisałaś bo widzę że NIFTY robią tylko w 3 miejscach w Lbn.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja dokładnie od 3 marca... koledzy, koleżanki dopytują a tu jednak trochę za wczesnie wszystkim opowiadać co się dzieje... trochę wirus mi pomaga, bo każdy pracuje z domu...Ja od 3 marca też i jakbym pracowala to chyba bym na tej kasie leżała tam bez życia
Ja w poprzeniej ciąży miałam dwa razy krzywa w drugim j trzecim trymestrze, na szczęście bez cukrzycy. Teraz 9 tydzień i już muszę robić, a biore metforminę, która przecież obniża cukier
Przed ciąża też miałam 92 na czczo ale nic nie mówiła, żeby krzywą zrobić :/No właśnie tego się obawiam ze mi tez na czczo wyskoczy wysoko teraz bo za pierwszym razem miałam 92 i kazał robić krzywa i wtedy wyszło wysoko ale zmieściłam się w normach
Ja miałam takie objawy cały 6 i 7 tydzień. Migreny z aura, brak siły, mdłości i ataki dreszczy ( aż mnie trzęsło od środka). Nie biorę luteiny dodam... dopiero od 2 dni objawy ustały... teraz nie mam tylko siły...
Mi kazano odstawic, @ForgetMeeNot z tego co pamietam, ma brac cala ciążęDziewczyny tak czytam i mam pytanie do tych z IO.
Jak to z tym jest w ciąży? Leki się dalej bierze czy jak?
Oczywiście skontaktuje się z lekarzem ale tak zapytam was [emoji6]