jestemtu
Fanka BB :)
Jakbym o nas czytała. Kiedyś tu pisałam że córcia mi się popsuła ze spaniem w ok 4 miesiącu i to trwa nadal.. Budzi się co godzina lub dwie ale nie na.mleko. Najlepiej jej się śpi na mnie ale przecież tak się nie da przez całą noc. Jestem już strasznie zmęczona zwłaszcza że w ciągu dnia tez straszna z niej maruda i płaczka [emoji19]
Co do usypiania to zazwyczaj przy cycu albo na rękach. Dziś próbowałam uspać inaczej i był taki dramat że szok.
Co do usypiania to zazwyczaj przy cycu albo na rękach. Dziś próbowałam uspać inaczej i był taki dramat że szok.
Jakie macie sposoby na usypianie malucha? I jak aktualnie wyglądają u was noce?
U nas noce nadal kiepskie, mały budzi sie co godzine lub dwie, czasem po pol godziny, daje mu piers i czasem zasnie a czasem dalej placze. Jak spi to czesto kręci sie przez sen jakby mu niewygodnie było. Czesto tez widze ze nie budzi sie z glodu a mimo to tylko piers go uspokaja. Noszenie nie dziala w nocy ani glaskanie, tylko piers. Wtedy przystawiam go i czekam az zasnie. Smoczka tez nie toleruje. Odkad sie to zaczelo to spi ze mna w lozku czyli juz jakies 3 miesiace. Wcześniej tłumaczyłam sobie to zabkowaniem, ząbki wyszły a on nadal taki. Czy to jest normalne w tym wieku? (7 miesiecy)