Gratulacje,który to tydzień? ja niestety nie wiem ile mój maluszek ma jestem ciekawa czy na normalnej wizycie u ginekologa lekarz może sprawdzić wagę dziecka.. W końcu to już 20tydzien i 3dzien a ja od prenatalnych nie wiem jakiej wielkości jest moje dzieckoForumowe ciocie, mam przyjemność poinformować, ze na połówkowych wszystko super ❤ maluch ma 409 gram i wszystkie narządy na swoim miejscu ❤❤❤
reklama
Gratulacje,który to tydzień?☺ ja niestety nie wiem ile mój maluszek ma jestem ciekawa czy na normalnej wizycie u ginekologa lekarz może sprawdzić wagę dziecka.. W końcu to już 20tydzien i 3dzien a ja od prenatalnych nie wiem jakiej wielkości jest moje dziecko
U nas dzisiaj 21+1 ja chodzę prywatnie, więc wagę mi na kazdej wizycie podaje na wydruku
I kiedy masz teraz wizytę?
Zobacz załącznik 1141379
U nas 351 gram zdrowego chłopaka
Gratulacje! Imię juz wybrane? Który to tc?
doomi03
Fanka BB :)
Gratulacje! ❤❤❤ Imię juz wybrane? Który to tc?
19+6 (z usg 20+2). Najprawdopodobniej będzie Kacper albo Michał
gohya
A to nie jest tak, że waga jest szacowana z długości?U nas dzisiaj 21+1 ❤ ja chodzę prywatnie, więc wagę mi na kazdej wizycie podaje na wydruku
I kiedy masz teraz wizytę?
gohya
Super. a powiedz, czy na połówkowych też bada szyjkę macicy?Zobacz załącznik 1141379
U nas 351 gram zdrowego chłopaka
ewelas1991
No jasne że dam znać co mi powiedział.mam nadzieję ,że to nic niepokojącegoDaj znać po wizycie, co na to Twój lekarz. W zeszłym tygodniu byłam na wizycie i lekarz przepisał mi właśnie ten lek, bo hemoglobina spadła poniżej normy, ale wyniki będę powtarzać dopiero za 2 tygodnie.
reklama
doomi03
Super. a powiedz, czy na połówkowych też bada szyjkę macicy?
Tak, mi sprawdzała przez usg dowcipne długość i czy wszystko jest tam jak należy i się nie obniża.