Jak mysle, że kupię dla porównania pampersy i jakieś lidlowe pieluszki po jednej małej paczce i zobaczymy. Choć mi bardzo przeszkadza zapach chemii w pieluszce.Noo to tak wychodzi 1zl za pieluszke...
Pampersa chyba tez takie drogie sa ale podobno sie zepsuly...
reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
No te Bambio polecaja a skoro nie lubisz tej chemii w pampersie to może wielorazowe?? [emoji4]Jak mysle, że kupię dla porównania pampersy i jakieś lidlowe pieluszki po jednej małej paczce i zobaczymy. Choć mi bardzo przeszkadza zapach chemii w pieluszce.
Nie używałam dobrej pory, a ilość prania przy 7osobowej rodzinie jest zabójcza. Jak dojdzie junior i jego ciuszki to już całkiem. nie wiem czy ogarnę.No te Bambio polecaja a skoro nie lubisz tej chemii w pampersie to może wielorazowe?? [emoji4]
Też masz wrażenie że większość czasu w ciągu dnia pochłania załadowanie i opróżnianie pralki i zmywarki?[emoji1787] U nas ta ostatnia chodzi czasem 3 razy dziennie. Pralka dwa. A i tak nie wiem jak ludzie sobie kiedyś bez nich radzili[emoji85]Nie używałam dobrej pory, a ilość prania przy 7osobowej rodzinie jest zabójcza. Jak dojdzie junior i jego ciuszki to już całkiem. nie wiem czy ogarnę.
Aaaanna
Fanka BB :)
A mam pytanie trochę z innej beczki czy któraś z Was ma w domu suszarkę do ubrań? A bardziej mnie nawet interesuje czy macie pralko - suszarkę bo na sama suszarkę nie mam miejsca.
Też masz wrażenie że większość czasu w ciągu dnia pochłania załadowanie i opróżnianie pralki i zmywarki?[emoji1787] U nas ta ostatnia chodzi czasem 3 razy dziennie. Pralka dwa. A i tak nie wiem jak ludzie sobie kiedyś bez nich radzili[emoji85]
Ja mam trochę szczęścia jednak. Okazało się, że moja bliska znajoma zostawiła wszystko po synu wózek, łóżeczko, ubranka, podgrzewacz, krzesełko, spacerówkę i milion innych rzeczy łącznie z ciuchami ciążowymi i NIE MUSZĘ NICZEGO KUPOWAĆ [emoji85] (oczywiście ciuszki i tak kupię[emoji1787])
Też mam trochę rzeczy od mojej siostry po 2 chłopakach, u mnie też będzie raczej synek więc duża ulga w budżecie zwłaszcza teraz jak wykanczamy nasze cztery sciany to każdy gratis przyda się
Póki co mam pralkę ale przed nami remont pierwszego piętra (narazie mieszkamy na poddaszu) bo rodzice biorą parter po babci i wtedy w drugiej łazience chcę to cudo. To przy takiej ilości osób duże ułatwienie. Zawsze możesz postawić jedno na drugim [emoji848]A mam pytanie trochę z innej beczki czy któraś z Was ma w domu suszarkę do ubrań? A bardziej mnie nawet interesuje czy macie pralko - suszarkę bo na sama suszarkę nie mam miejsca.
My planujemy kupić suszarkę. Mój brat ma pralkę i suszarkę i poleca takie zestawienie zamiast jednego urządzenia. Też myślę że lepiej dwa, bo jedno pranie robisz później suszysz i w tym czasie możesz nastawić drugie pranie bez czekania aż się wysuszyA mam pytanie trochę z innej beczki czy któraś z Was ma w domu suszarkę do ubrań? A bardziej mnie nawet interesuje czy macie pralko - suszarkę bo na sama suszarkę nie mam miejsca.
reklama
Przed nami też generalny remont[emoji53] na samą myśl mi słabo. Nie wiem czy ja źle gospodaruję pieniędzmi czy co ale odłożyć jakiekolwiek pieniądze to u mnie graniczy z cudem. Jedyny plus, że mąż ma firmę budowlaną i wszystko będzie robił sam... ale z racji tego że jest w domu 6 razy do roku będziemy się remontować pewnie 10 lat[emoji23]Też mam trochę rzeczy od mojej siostry po 2 chłopakach, u mnie też będzie raczej synek więc duża ulga w budżecie zwłaszcza teraz jak wykanczamy nasze cztery sciany to każdy gratis przyda się