reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Mi nikt nic nie mówił o tym PAPP-A. Tylko, że mam przyjść na badania prenatalne 9.05 i tyle. Jedyna informacja jaka uzyskałam, to że mąż nie może być ze mną chyba, że lekarz mi coś powie na wizycie 22.04 bo na ostatniej wizycie nic nie wspominał 🤔

reklama
Dziewczyny któraś z Was ostatnio pisała, że zemdlała (nie pamiętam która, wybaczcie). I mam pytanie, czy powtórzyło się to? Konsultowane było z lekarzem?
Mi się dziś dwa razy zrobiło źle i to na pokładzie z moją 4 latka. Rano się położyłam i mi przeszło, teraz robiłam obiad, młoda obok mnie i już tak konkretniej było, takie dziwne uczucie i zemdlałam. Młoda w panice, ja w chyba jeszcze większej jak się ocknęłam.
To ja, zdążyło się dwa razy w odstępie czasu. Dzisiaj o tym mówiłam mojej lekarce, powiedziała że czasem się tak może zdarzyć. Jak będziesz czuła że kolejny raz że coś takiego się zaczyna dziać do idź do łazienki ręcznik do lodowatej wody i na kark albo mostek usiądź odrazu żeby się nie przewrócić.

Ja jestem 10+4 i czuje się bardzo dobrze. Miewam gorsze dni, zauważyłam jak mniej odpocznę, to automatycznie wchodzi zmęczenie, czasem ból głowy.
Ja na prenatalne mam 22.04 krew a USG 29.04.
Już tak nie mogę się doczekać ☺️

reklama
Do góry