Figazmakieem
Fanka BB :)
A który będziesz wtedy tc?Ja też w końcu się umówiłam na prenatalne na 08.05

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który będziesz wtedy tc?Ja też w końcu się umówiłam na prenatalne na 08.05
12+5A który będziesz wtedy tc?![]()
u mnie ten test tego samego dnia przed badaniem jest robiony wiec tak, robię12+5lekarz też kazał robić ci test pappa hcg?
Ooo mi kazał zrobić 05.05 a badanie 08 więc pewnie chce mieć wynik na usg już chociaż właśnie czytam sobie ze tego samego dnia dobrze robić ale jak kazał tak zrobięu mnie ten test tego samego dnia przed badaniem jest robiony wiec tak, robię![]()
Będę miała kolejny powód do nerwówu mnie ten test tego samego dnia przed badaniem jest robiony wiec tak, robię![]()
Widzę że many podobnie, ja też dopiero zaczynam 7 tydzień.Ja po wizycie, wszystko dobrze, dziecko ma ponad 1 cm, z USG 7+1 a z miesiączki 7+3, więc nieznaczna różnica. Dostałam skierowanie na badania i prenatalne.![]()
Ja podobnie, pappa 29.04 a USG pierwszego trymestru 06.05Ja mam pappe pobierana 30.04, a USG 6.05. pani w rejestracji mówiła że pappe tydzień wcześniej żeby właśnie lekarz już miał wyniki na USG i omówił wszystko na jednej wizycie