reklama
93kora
Fanka BB :)
A co jest obciążające ? Krzywa cukrowa ? No chyba nie ... Lepiej wiedzieć na czym się stoi.A ja jestem za tym, żeby nie żreć leków bez opamiętania i nie robić niepotrzebnych badań, które są bardzo dla organizmu obciążające. I nie chrzań mi, że nie zależy mi na zdrowiu mojego dziecka, bo ***** o mnie wiesz!
Po coś lekarze wymyślili badania, właśnie ,żeby w czas zareagować.
Pisałam tutaj o tej krzywej cukrowej i heparynie, bo była to dla mnie nowość, to moja druga ciąża, pierwsza nie miała takich wskazań, przytyłam mało w 1 ciąży, nie miałam cukrzycy ciążowej, więc zdziwiło mnie to
po konsultowaniu tego z dwoma lekarzami nie widzieli takich wskazań, mówili raczej właśnie żeby zmienić dietę, bardziej się pilnować i np. ograniczyć węglowodany.
Krzywą już wykonałam, czekam na wynik.
W poniedziałek też idę na wizytę ale prywatną do lekarza który prowadził mi pierwszą ciążę. Na szczęście plamienie ustąpiło.
po konsultowaniu tego z dwoma lekarzami nie widzieli takich wskazań, mówili raczej właśnie żeby zmienić dietę, bardziej się pilnować i np. ograniczyć węglowodany.
Krzywą już wykonałam, czekam na wynik.
W poniedziałek też idę na wizytę ale prywatną do lekarza który prowadził mi pierwszą ciążę. Na szczęście plamienie ustąpiło.
MamaR
Ja tylko napiszę , że wypowiadają tu się osoby które nie są w ciąży i na grupie zamkniętej ich nie będzieO, widzę teraz wjazd na mnie. Miło było, ale ja w takim towarzystwie być nie zamierzam.
Dodulina wypisz mnie proszę z grupy zamkniętej.

Dodulina20
Zdecydowanie masz rację, dlatego pchnęłam temat zamkniętej, bo zawsze łatwiej się dogadać z tymi które są rzeczywiście w podobnie sytuacjiJa tylko napiszę , że wypowiadają tu się osoby które nie są w ciąży i na grupie zamkniętej ich nie będzieTak, ja też nie jestem tu zapisana ale czytam z sentymentu bo liczyłam, że będę listopadową mama z terminem na koniec miesiąca i chciałam być na bieżąco jak dołączę. Proponuję jak najszybciej utworzyć grupę zamkniętą ,bo jak widać sporo tu osób których nie powinno być. Powodzenia dziewczyny , rośnijcie zdrowo
![]()
Figazmakieem
ZostańO, widzę teraz wjazd na mnie. Miło było, ale ja w takim towarzystwie być nie zamierzam.
Dodulina wypisz mnie proszę z grupy zamkniętej.

93kora
Chodzi Ci o mnie czy o Olke ? Może o Nas obie ?Ja tylko napiszę , że wypowiadają tu się osoby które nie są w ciąży i na grupie zamkniętej ich nie będzieTak, ja też nie jestem tu zapisana ale czytam z sentymentu bo liczyłam, że będę listopadową mama z terminem na koniec miesiąca i chciałam być na bieżąco jak dołączę. Proponuję jak najszybciej utworzyć grupę zamkniętą ,bo jak widać sporo tu osób których nie powinno być. Powodzenia dziewczyny , rośnijcie zdrowo
![]()

Dzięki za pocieszenieNie przejmuj się. Ja przez mdłości zawaliłam dobre odżywianie. Moja ginekolog powiedziała, że teraz mam jeść to na co mam ochotę i dostarczać kalorie, a zdrową dietą zajmiemy się w 2 trymestrze.![]()

reklama
MamaR
Z tego co się orientuję to obydwie macie za dużo wolnego czasu i na wszystkich wątkach się wypowiadacie, o Waszych ciążach listopadowych nie słyszałam. Czy coś się zmieniło ?Chodzi Ci o mnie czy o Olke ? Może o Nas obie ?![]()
Podziel się: