reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Już dzisiaj jechałam z pewnością, że mam stawić się do szpitala na łyżeczkowanie a tu takie zaskoczenie 😍
A robiłaś USG i tego samego lekarza? Aż trudno uwierzyć, że na tym samym sprzęcie tak ogromna rozbieżność w ciągu tygodnia... Najpierw totalnie pusty pęcherzyk, a teraz już normalnie spory zarodek z serduszkiem? Może tydzień temu źle spojrzał?

@Wu_M_Pe to jeszcze czekamy na dobre wieści od Ciebie ❤️ przypomnij o której masz wizytę?
Jutro o 18:30, także trzymajcie za mnie kciuki i liczę, że też będę mogła przekazać Wam dobre wieści. Wgl się wzruszyłam, jak przeczytałam Twój wpis, to jest tak kochane i wspierające, że ktoś nam (mi) kibicuje ❤️❤️❤️ dziękuję już teraz !

A robiłaś USG i tego samego lekarza? Aż trudno uwierzyć, że na tym samym sprzęcie tak ogromna rozbieżność w ciągu tygodnia... Najpierw totalnie pusty pęcherzyk, a teraz już normalnie spory zarodek z serduszkiem? Może tydzień temu źle spojrzał?
Byłam u innego lekarza, ogólnie to byłam na pierwszej wizycie i było echo zarodka, na drugiej powiedziała że nic nie widzi i żeby zrobić betę, przyjść za tydzień i wtedy będzie diagnoza.. miałam wizytę już umówiona baaaardzo dawno tego 10.04 przez PZU i stwierdziłam że pójdę tam jeszcze zobaczyć, wzięłam wszystkie dokumenty i z negatywnym nastawieniem poszłam na wizytę. Każdy lekarz inny ogólnie ta druga wizyta bardzo mnie dobiła, lekarka albo była niekompetentna albo „zrobiła badanie bo musiała” średnio byłam zadowolona, dużo mieszała mówiąc o zrostach, strasząc że mogę nie donosić ciąży bo miałam cesarkę 13 miesięcy temu - byłam u swojego lekarza i sam dał zielone światło, zrobiłam wszystkie badania dodatkowe plus USG przygotowana brałam 3 miesiące już wcześniej witaminy, kompletowałam dokumenty od USG piersi po brzucha, badania krwi, moczu, fizjo itp. Dzisiaj powiedziałam to lekarce to za głowę się złapała bo powiedziała że nie widzi przeciwwskazań.

reklama
Do góry