Dodulina20
Fanka BB :)
Czemu nasz zlecą tak szybko krzywą? Masz zły wynik glukozy na czczo czy inne wskazania?Ja właśnie siedzę na krzywej cukrowej, bo lekarz kazał szybciej zrobić… bleee :/ zaraz zasnę na krzesełku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nasz zlecą tak szybko krzywą? Masz zły wynik glukozy na czczo czy inne wskazania?Ja właśnie siedzę na krzywej cukrowej, bo lekarz kazał szybciej zrobić… bleee :/ zaraz zasnę na krzesełku![]()
Data urodzin mojego pierwszego synkaMam 7+4 dzisiaj to chyba 23.11?
Mi odwołali wizytę z 24.04 znowu muszę szukać jakiegoś innego… masakra!Data urodzin mojego pierwszego synka
Ja mam wizytę za tydzień 16.04 u lekarza który prowadził moją pierwszą ciążę. Jest drogi, ale bardzo dobry. Chyba nie będę bawić się w NFZ tak samo jak w poprzedniej ciąży, też odpuściłam sobie temat, te kombinacje z wizytami są nie dla mnie. Poza tym nieraz ciężko było znaleźć czas na wizyty u jednego lekarza a u dwóch to chyba nic tylko bym ciągle u ginekologa siedziała![]()
Na podstawie obliczonego BMI… :/Czemu nasz zlecą tak szybko krzywą? Masz zły wynik glukozy na czczo czy inne wskazania?
Aaa, to z tej przychodni co się czepiają wagi? Jeśli pomyliłam osoby to przepraszam, ale zawsze miałam problem z ogarnianiem nicków :/Na podstawie obliczonego BMI… :/
Tak, dokładnie, w pierwszej ciąży u innego lekarza nie musiałam robić, tylko oni mają jakieś dziwne swoje wytyczneAaa, to z tej przychodni co się czepiają wagi? Jeśli pomyliłam osoby to przepraszam, ale zawsze miałam problem z ogarnianiem nicków :/