reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Mam 7+4 dzisiaj to chyba 23.11?
Data urodzin mojego pierwszego synka 🥹

Ja mam wizytę za tydzień 16.04 u lekarza który prowadził moją pierwszą ciążę. Jest drogi, ale bardzo dobry. Chyba nie będę bawić się w NFZ tak samo jak w poprzedniej ciąży, też odpuściłam sobie temat, te kombinacje z wizytami są nie dla mnie. Poza tym nieraz ciężko było znaleźć czas na wizyty u jednego lekarza a u dwóch to chyba nic tylko bym ciągle u ginekologa siedziała 🥴

Data urodzin mojego pierwszego synka 🥹

Ja mam wizytę za tydzień 16.04 u lekarza który prowadził moją pierwszą ciążę. Jest drogi, ale bardzo dobry. Chyba nie będę bawić się w NFZ tak samo jak w poprzedniej ciąży, też odpuściłam sobie temat, te kombinacje z wizytami są nie dla mnie. Poza tym nieraz ciężko było znaleźć czas na wizyty u jednego lekarza a u dwóch to chyba nic tylko bym ciągle u ginekologa siedziała 🥴
Mi odwołali wizytę z 24.04 znowu muszę szukać jakiegoś innego… masakra!🤦🏼‍♀️
Moja była prowadząca do końca czerwca na l4… poważna operacja i nie ma jej w pracy :(

Hej, ja dziś znów obudziłam się o 4 i już nie mogłam zasnąć. U nas też szaro i zimno, chyba będzie padać. Nawet nie chce mi się wychodzić w taką pogodę.

Swoją drogą dziewczyny, nie chce Wam sugerować, ale np u mnie na te dosyć delikatne mdłości ( zwłaszcza poranne i w ciągu dnia) pomagają witaminy ciążowe. Biorę Prenatal Uno i tam w tej kapsułce jest też imbir, który trochę wycisza te objawy. Nie wiem, na ile to placebo, a na ile to działa, ale mi pomaga 🤭

reklama
Hej, u mnie mdłości ale mniejsze. Może będzie już tylko lepiej? 🫢🤞 Noc za to całą się kręciłam. Budziłam się śpiąc na brzuchu, na plecach, na boku. Dramat. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. 🫣

U nas pogoda paskudna. Szaro buro. 😢

Do góry