reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie, wszystko ok, dziecko ma już prawie 1cm, serduszko biło, za 3-4 tygodnie 1 prenatalne, dodatkowo chcę wykonać nifty lub veracity, czy któraś z was będzie wykonywać też te dodatkowe badania?
Hej, ja to rozważam ze względu na mój wiek. Ale chyba najpierw zaczekam na prenatalne.

W ogóle mam wrażenie, że sporo wśród nas wieloródek. Na pierwszej mojej grupie większość z nas czekała na pierwsze, na drugiej sytuacja była wymieszana, ale raczej po równo. A tu chyba większość z nas czeka na 3, a nawet kolejne, a ponoć niż demograficzny 😂
Przypomnijcie na które dziecko czekacie?
U mnie 2 córki, teraz czekamy na trzecie :) oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe, ale nie pogniewam się jak będzie kolejna dziewczynka ❤️
Pierwsze

Jeju, też miałyście taki problem żeby się umówić na prenatalne...? Mieszkam w dużym mieście, a od 2 godzin wydzwaniam... Albo nie mogę się dodzwonić, albo jej mają terminów w moim terminie, albo na stronie NFZ jest błąd i oni nie robią tych badań... W końcu się umówiłam, ale serio już myślałam, że się nie uda 😡
Pappa 30 kwietnia, a prenatalne 6 maja :)

Ja mam jedną córkę, mąż i córka chcieliby dziewczynkę, ja z jednej strony chciałabym chłopca, żeby była parka, ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć dwie dziewczynki, sama chciałam mieć zawsze siostrę :p

Cześć! Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na listopad😊

Fajnie jak napiszecie parę słów o sobie, kiedy już powstanie wątek prywatny to poznamy się lepiej 😊

Czekam na Was, mam nadzieję, że stworzymy fajna grupę do dzielenia się smutkami, troskami, mdłosciami 🤪

Terminy porodu:
1.11
2.11
3.11
4.11 @Lunaa09 @Annko
5.11 @Paulina^ @Mikimka @lilly_2
6.11 @Onaaa1989
7.11 @Magdalena0120
8.11
9.11
10.11 @MamaKonwalia
11.11 @Wu_M_Pe
12.11 @PaniR
13.11
14.11 @Dodulina20
15.11 @martyna.27 @Figazmakieem
16.11 @Truskawka0105 @Agne.szka
17.11
18.11
19.11 @Hiacyntka @Kwiatkowa14 @małopolskapani
20.11
21.11
22.11
23.11
24.11
25.11
26.11
27.11
28.11 @Dwarazymama
29.11
30.11
Witam. Mam na imię Karolina - termin na 7listopada ♥️

Jeju, też miałyście taki problem żeby się umówić na prenatalne...? Mieszkam w dużym mieście, a od 2 godzin wydzwaniam... Albo nie mogę się dodzwonić, albo jej mają terminów w moim terminie, albo na stronie NFZ jest błąd i oni nie robią tych badań... W końcu się umówiłam, ale serio już myślałam, że się nie uda 😡
Pappa 30 kwietnia, a prenatalne 6 maja :)
Ja dziś mam wizytę u ginekologa, to dziś powinnam dostać skierowanie na badania prenatalne i też czeka mnie dzwonienie. Mam wybrane 3 polecane miejsca, zobaczymy jak będzie...

Ja dziś mam wizytę u ginekologa, to dziś powinnam dostać skierowanie na badania prenatalne i też czeka mnie dzwonienie. Mam wybrane 3 polecane miejsca, zobaczymy jak będzie...
Ja też na początku dzwoniłam do tych najbardziej polecanych ale od wszystkich się odbijałam... W rezultacie umówiłam się tam gdzie chciałam na samym końcu ale nie ze względu na opinię tylko odległość od domu :/ ale za to pani bardzo sympatyczna, wszystko dokładnie opowiedziała, także liczę na to że będzie okej :)

reklama
Do góry