reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Lunaa09

Fanka BB :)
Cześć! Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na listopad😊

Fajnie jak napiszecie parę słów o sobie, kiedy już powstanie wątek prywatny to poznamy się lepiej 😊

Czekam na Was, mam nadzieję, że stworzymy fajna grupę do dzielenia się smutkami, troskami, mdłosciami 🤪

Terminy porodu:
1.11
2.11
3.11
4.11 @Lunaa09 @Annko
5.11 @Paulina^ @Mikimka @lilly_2
6.11 @Onaaa1989
7.11 @Magdalena0120
8.11
9.11
10.11 @MamaKonwalia
11.11 @Wu_M_Pe
12.11 @PaniR
13.11
14.11 @Dodulina20
15.11 @martyna.27 @Figazmakieem
16.11 @Truskawka0105 @Agne.szka
17.11
18.11
19.11 @Hiacyntka @Kwiatkowa14 @małopolskapani
20.11
21.11
22.11
23.11
24.11
25.11
26.11
27.11
28.11 @Dwarazymama
29.11
30.11

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem wam że mój się przejął bardzo tym porodem chyba nie spodziewał się. Ale jestem mu wdzięczna że mogłam go za rękę trzymać nie spanikował trzymał mi głowę wyżej i dzielnie mi pomagał w trakcie parcia i pępowinę przeciął tak jak mówił 🥹 myślałam że to dla niego za dużo ale jakoś podobał heh. Ale emocje są takie że nie wiadomo jak człowiek zareaguje. Mimo wszystko warto było 🥰

Powiem wam że mój się przejął bardzo tym porodem chyba nie spodziewał się. Ale jestem mu wdzięczna że mogłam go za rękę trzymać nie spanikował trzymał mi głowę wyżej i dzielnie mi pomagał w trakcie parcia i pępowinę przeciął tak jak mówił 🥹 myślałam że to dla niego za dużo ale jakoś podobał heh. Ale emocje są takie że nie wiadomo jak człowiek zareaguje. Mimo wszystko warto było 🥰
O a to chyba pomyłka 😁

Powodzenia dla listopadówek 2025 od listopadówki 24! 💛 niech listopad będzie dla was najpiękniejszym miesiącem 😁
Ja też z sentymentem patrzę na ten miesiąc ;).
Mój pierworodny (prawie 11 latek) jest właśnie z listopada. I zmienił moje życie 180 ° do przodu :).
Dzięki 😁 ja też już mam core z listopada, najlepsza przyjaciolka 😍

reklama
Do góry