Dlaczego nie weźmiesz skierowania i nie zapiszesz się na badania bezpłatne?Ja lubelskie. Ja chodzę na nfz do lekarza ale wiem że on w tym gabinecie nie robi badań prenatalnych więc zostaje mi pójść do niego prywatnie tyle że przyjmuje w 3 różnych miejscach i muszę spytać gdzie się zapisać do niego dokładnie. Ja się dzisiaj czuje kiepsko, strasznie mi niedobrze I ledwo żyję.
reklama
martyna.27
Aktywna w BB
Właśnie tak czytając wasze posty spytam go o toDlaczego nie weźmiesz skierowania i nie zapiszesz się na badania bezpłatne?

ZielonaMamma
Fanka BB :)
Ja wcale nie mówię, że chodziłamJa też wczoraj starałam się być na dworze sporo ale jak pochodzę to zaczyna mnie ciągnąć brzuch![]()

A dzisiaj wymiotuję od rana, znowu. Nici z zakupów, niestety. Tylko się podnoszę to biegnę do toalety

martyna.27
Aktywna w BB
A no widzisz hehe ja chciałam troszkę pochodzić po podwórku i do teraz ciągnie mnie brzuch nie wiem czy to jest związane z tym że jestem po 2 ccJa wcale nie mówię, że chodziłam
A dzisiaj wymiotuję od rana, znowu. Nici z zakupów, niestety. Tylko się podnoszę to biegnę do toalety![]()

Nie wiem jak daleko masz do Lublina, ale jest tam przynajmniej kilka miejsc gdzie można zapytać o terminy: Luxmed, Gyncentrum, Imedica, CM Chodźki i jeszcze na pewno kilkaWłaśnie tak czytając wasze posty spytam go o toi najwyżej poszukam kogoś jeśli się uda znaleźć tak szybko.

ZielonaMamma
Ja się nie zbiorę - mąż pojechał. Leżę sobie sama w domu, głaskam kota i nudzi mi się strasznie, a nic nie mogę zrobić.A no widzisz hehe ja chciałam troszkę pochodzić po podwórku i do teraz ciągnie mnie brzuch nie wiem czy to jest związane z tym że jestem po 2 ccja też powinnam zrobić zakupy a leżę tak mi niedobrze I ten brzuch no nie wiem czy się zbiorę do sklepu dzisiaj
A to ciągnięcie w brzuchu jest jakieś niebezpieczne?
Magdalena0120
Zaciekawiona BB
Witam koleżankę, ja też malopolskaU mnie MałopolskaJa też długo spałam, ale dziś czuję się zdecydowanie lepiej. Przez ostatnie trzy dni miałam silne osłabienie i ból głowy. Może to była kwestia zmian w pogodzie.

martyna.27
Aktywna w BB
Mój za granicą wraca w czwartek wieczorem albo ja pojadę albo będziemy wyjadać co zostało hahhaha .Ja się nie zbiorę - mąż pojechał. Leżę sobie sama w domu, głaskam kota i nudzi mi się strasznie, a nic nie mogę zrobić.
A to ciągnięcie w brzuchu jest jakieś niebezpieczne?
Nie są to skurcze raczej taki ból dół brzucha jak rozciąganie, ciągnięcie plus w pachwinach zazwyczaj mnie zaczyna boleć jak trochę pochodzę więcej albo stoję, zazwyczaj sam mija jak poleżę. Za tydzień mam wizytę to pogadam z lekarzem. Jeśli się nasili to wiadomo pojadę na izbę czy coś. Mam ochotę na Milkę

Mikimka
Ja również małopolskaWitam koleżankę, ja też malopolska![]()
reklama
ZielonaMamma
No to czas do sklepuMój za granicą wraca w czwartek wieczorem albo ja pojadę albo będziemy wyjadać co zostało hahhaha .
Nie są to skurcze raczej taki ból dół brzucha jak rozciąganie, ciągnięcie plus w pachwinach zazwyczaj mnie zaczyna boleć jak trochę pochodzę więcej albo stoję, zazwyczaj sam mija jak poleżę. Za tydzień mam wizytę to pogadam z lekarzem. Jeśli się nasili to wiadomo pojadę na izbę czy coś. Mam ochotę na Milkę![]()

Ciekawe, bo mnie też tak brzuch trochę ciągnie, ale nawet jak nic nie robię. Wydawało mi się to normalne

Podziel się: