reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Hoho, ale mnie ominęło.
Ja nie jestem (jeszcze) na L4, ale tak jak wyżej, nie jestem po żadnej stronie, każda z nas jest dorosła i wie co robi. Zgadzam się co do szacunku, bo pewnie jeszcze nie raz będziemy miały inne zdanie, to normalne bo każda z nas jest inna i inaczej postępuje, ale szacunek jest bardzo ważny.
Spać nie mogę to czytam forum, wczoraj późno skończyłam, później zabrałam córkę na długi spacer bo był to ostatni słoneczny dzień, teraz ma przyjść ochłodzenie. A jak z pogodą u was? No i jak się czujecie?
Większość z was już na prenatalne umawia się i będzie je miała szybciej, niż ja pierwsza wizytę u lekarza 🫣

reklama
Hoho, ale mnie ominęło.
Ja nie jestem (jeszcze) na L4, ale tak jak wyżej, nie jestem po żadnej stronie, każda z nas jest dorosła i wie co robi. Zgadzam się co do szacunku, bo pewnie jeszcze nie raz będziemy miały inne zdanie, to normalne bo każda z nas jest inna i inaczej postępuje, ale szacunek jest bardzo ważny.
Spać nie mogę to czytam forum, wczoraj późno skończyłam, później zabrałam córkę na długi spacer bo był to ostatni słoneczny dzień, teraz ma przyjść ochłodzenie. A jak z pogodą u was? No i jak się czujecie?
Większość z was już na prenatalne umawia się i będzie je miała szybciej, niż ja pierwsza wizytę u lekarza 🫣
A który będziesz miała tydzień pierwszy raz u lekarza?
Pogoda ponura.. dziś się ochłodziło ;)

Ja wczoraj większość czasu spędziłam na podwórku - piękna pogoda była 🙂 w dodatku na podwórku nie ma tylu zapachów, jakoś łatwiej mi tam siedzieć. A teraz niestety pogoda się popsuła i nie widać naadziei na poprawę w ciągu tygodnia.

U nas na razie pogoda ładna, jest duuuużo zimniej niż wczoraj, ale niebo niebieskie, pojedyncze białe chmurki, ale ponoć jutro ma śnieg sypać 😲
Jakie macie plany na dzisiaj? My totalnie bez planu, ale jeśli pogoda się zepsuje to pewnie będziemy dziś się lenić w domu. Niby spoko, ale już zaczyna mi się nudzić 😂

Ja wczoraj większość czasu spędziłam na podwórku - piękna pogoda była 🙂 w dodatku na podwórku nie ma tylu zapachów, jakoś łatwiej mi tam siedzieć. A teraz niestety pogoda się popsuła i nie widać naadziei na poprawę w ciągu tygodnia.
jak widziałam pogodę to u nas cały tydzień ma być chłodny :/
Właśnie, powiedzcie dziewczyny, z jakiego województwa jesteście?
Ja jestem z Lubuskiego.

U nas na razie pogoda ładna, jest duuuużo zimniej niż wczoraj, ale niebo niebieskie, pojedyncze białe chmurki, ale ponoć jutro ma śnieg sypać 😲
Jakie macie plany na dzisiaj? My totalnie bez planu, ale jeśli pogoda się zepsuje to pewnie będziemy dziś się lenić w domu. Niby spoko, ale już zaczyna mi się nudzić 😂
nasz plan na dziś to odpoczynek 😂 i ogarnianie domu, bo cały tydzień to była bieganina..
Jestem pewna, że zaraz coś zajdziesz do roboty i tyle będzie 😁

nasz plan na dziś to odpoczynek 😂 i ogarnianie domu, bo cały tydzień to była bieganina..
Jestem pewna, że zaraz coś zajdziesz do roboty i tyle będzie 😁
Heh, ja nie umiem odpoczywać :/ powinnam posiedzieć na kanapie i wyluzować, ale mam w głowie że to strata czasu i odpocznę wieczorem... Ale z drugiej strony to lubię to w sobie, zawsze sobie jakieś zajęcie znajdę :)
Jak byłam tydzień przed porodem (córka urodziła się 2 dni po terminie) to jeszcze stałam w kuchni i dżemy robiłam 😂 myślałam, że może ją tym wygonię, ale nie zadziałało 😂 tyle dobrze że potem już miałam z głowy ;)

reklama
jak widziałam pogodę to u nas cały tydzień ma być chłodny :/
Właśnie, powiedzcie dziewczyny, z jakiego województwa jesteście?
Ja jestem z Lubuskiego.
Ja jestem z województwa dolnośląskiego.

A plany mamy, bo niedawno się przeprowadziliśmy. Czekamy, aż przestanę wymiotować i jedziemy obejrzeć jakieś komplety wypoczynkowe, bo na razie siedzimy na podłodze 😕 dobrze, że teściowa pomaga przy dzieciach, bo z nimi na pewno bym się z domu nie ruszyła. Siły mi wracają wieczorami 🙂

Do góry