reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Wiecie co odebrałam betę ponad 80tys :o muszę powtórzyć żeby zobaczyć jaki przyrost, w poprzedniej ciąży zatrzymanej i nieprawidłowo rozwijającej się miałam 39tys

reklama
O słyszałam coś kiedy o tym, ale nigdy nie próbowałam. Nie są mocno chemiczne w smaku?
Niektóre są paskudne więc zdecydowanie lepiej brać mix ;) kupiłam tego przed procedurą ivf ze trzy paczki i wszystko u nas poszło na rozdanie, nie podeszło nam 😬
Większość z Nas tutaj pracuje oraz jest na l4. I na zwolnieniu zastanawiacie się nad wyjazdem? Ja w tym roku odpuściłam, nawet jakbym się dobrze czuła. Mimo wszystko interesuje mnie wasze zdanie. Mi lekarz dał "chodzone" l4, ale i tak nigdzie nie chodzę. Wczoraj poszłam do paczkomatu i po powrocie zwymiotowałam.
Ja nie ruszam się z domu na l4, jak byłam w pierwszej ciąży to wychodziłam tylko na krótkie spacery i to po 20 ale też z uwagi na to, że lato 2023 było bardzo gorące i nie byłam w stanie wcześniej wykulac się z domu, wieczorami temperatura trochę opadała i było znośnie.
Ciekawe jak to jest z zimowym dzieckiem :)
Super! Jak młode jest leżące w gondoli to nie martwisz się że jest mu gorąco w tej puszce, wrzucisz śpiworek i możecie spacerować do woli, przychodzi wiosna/lato, dziecko zaczyna czworakowac, siadać więc spokojnie możesz je puścić na trawkę, rd wypada w najlepszym czasie! Maj, czerwiec - mnóstwo świeżych warzyw, owoców, ciepło więc możesz karmić bobka w samym pampersie żeby nie pobrudził ciuchow😀 same plusy :)
Moja też majowa i też się zastanawiam jak to będzie z tymi spacerami 😂
Ale za to będziemy mieć piękne święta 😍
U mnie akurat święta wypadły słabo bo ja z miesięcznym dzieckiem do rodziny gdzie są dzieci nie pójdę, zresztą wszyscy byli mniej lub bardziej chorzy jak to w zimę, więc wyszło tak, że siedziałam sama, rozlazła z młodym w domu, a że byłam w połogu i miałam silną ppd to nie byłam w stanie nic przygotować dla nas- żadnych dekoracji, żadnego jedzenia, nic. Jedynie choinkę mój mąż kupił i ubrał ale szybko się jej pozbyliśmy.

Do góry