reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Hej @Lelotka990 miło, że dołączyłaś. Jak się ogólnie czujesz i znosisz ciążę? 🌸
Dziekuje że pytasz, ogólnie to chyba nie mogę narzekać bo poza tym że codziennie robię sobie drzemkę 😅 i mam turbo wzdęcia to jest naprawdę dobrze..czasami zastanawiam się czy brak dużych objawow jest ok…ale staram się nie nakręcać…widzę że każda z nas ma inaczej więc staram się myśleć pozytywnie..za tydzień mam wizytę więc muszę jeszcze wytrzymać 😣

Hej dziewczyny. Widze że niedługo przechodzicie na wątek prywatny dlatego też chciałabym do Was dołączyć. Przeczytałam większość wątku i jestem z Wami już około tygodnia ale wcześniej bałam się ujawnić, chyba dlatego że nadal nie wierzę że w końcu się udało…mam za sobą 2 poronienia, mieliśmy zacząć starać się z mężem o przystąpienie do IVF a tutaj taki cud i to naturalny…dziś z OM 8+3, termin na 10.11..2 tyg temu na wizycie widziałam serduszko 🥹 cudzie trwaj 💕
Trzymam kciuki za nas wszystkie abyśmy dotarły w tym składzie do listopada😊
No proszę historia taka jak u nas :D

Dziekuje że pytasz, ogólnie to chyba nie mogę narzekać bo poza tym że codziennie robię sobie drzemkę 😅 i mam turbo wzdęcia to jest naprawdę dobrze..czasami zastanawiam się czy brak dużych objawow jest ok…ale staram się nie nakręcać…widzę że każda z nas ma inaczej więc staram się myśleć pozytywnie..za tydzień mam wizytę więc muszę jeszcze wytrzymać 😣
Pewnie, że jest ok. Tak jak piszesz każda ma inaczej, inaczej to wszystko przechodzi, a że nie ma większych objawów to się tylko cieszyć i liczyć żeby się nic nie zmieniło 😁

Dziewczyny, a czy któraś z Was planuje lub leciała w ostatnich tyg samolotem ?
Szykuje mi się wyjazd sluzbowy i mysle na ile byłoby to bezpieczne. Dodam, ze jestem na zastrzykach. Raz dziennie neoparin. Dzisiaj wizyta to zrobie wywiad 😁

Szykuje mi się wyjazd sluzbowy i mysle na ile byłoby to bezpieczne. Dodam, ze jestem na zastrzykach. Raz dziennie neoparin. Dzisiaj wizyta to zrobie wywiad 😁
Właśnie też się o tym zastanawiałam. Myśleliśmy o wyjeździe zagranicę na kilka dni w bliżej nieokreślony czasie (może jeszcze teraz, może latem choć nie jestem przekonana jak zdołam zwiedzać w ciąży w upale..., albo wczesną jesienią). Oczywiście samolotem, wiadomo że zależy co powie lekarz, ale właśnie ciekawa jestem jak z tymi zastrzykami. Czy potrzeba jakiegoś zaświadczenia od lekarza że to takie i takie zastrzyki żeby się na lotnisku nie przyczepili że mam igły przy sobie :/

Ja bym się chyba bała..czytałam że też wcześniej poroniłaś. Robiłaś jakieś badania?
Wgl dziewczyny z „przeszłością” znacie przyczyny? U mnie wszystko niby ok, ale jedno poronienie mam z innym partnerem więc zastanawiam sie czy to też ma jakieś znaczenie. Na razie obchodzę się ze sobą jak z jajkiem mam nadzieję że z czasem mi to minie 😣

reklama
Ja bym się chyba bała..czytałam że też wcześniej poroniłaś. Robiłaś jakieś badania?
Wgl dziewczyny z „przeszłością” znacie przyczyny? U mnie wszystko niby ok, ale jedno poronienie mam z innym partnerem więc zastanawiam sie czy to też ma jakieś znaczenie. Na razie obchodzę się ze sobą jak z jajkiem mam nadzieję że z czasem mi to minie 😣
U nas jeden Biochem, później obumarła w 8tc, badaliśmy zarodek to nie wykazało chorób także nie wiemy. Wiele też przebadaliśmy u siebie i jedynie trombofilia u mnie

Do góry