reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Cześć dziewczyny ja was podglądam od dłuższego czasu ale jestem po 1 poronieniu więc czekałam z napisaniem , termin wg OM na 15 listopada .
Witaj, rozgość się, sporo z nas jest po stratach, tak niestety czasem się dzieje, ale ważne żeby nie dać pochłonąć się strachowi ;) ja też mam na koncie poronienia, ale mam też 2 córeczki ;) ostatnie poronienie listopad/grudzień, a teraz już widziałam bijące serduszko i jestem pełna nadziei ❤️ ja mam podobny termin, na 14.11, byłaś już na wizycie? Widziałaś serduszko?
Tak jak koleżanka wyżej, napisz mi na priv że chcesz dołączyć do grupy zamkniętej to dopiszę Cię do listy ;)

reklama
Ja się tak stresuje :((( dzisiaj wizyta, mam nadzieję, że będzie widać serduszko, ale nie ma żadnych objawów, jedynie piersi obolałe i trochę większe, i siku co chwilkę…. Czy Wy też tak macie ? Wg owulacji mamy teraz 8 tydzień

Mnie coś smutne myśli dzisiaj naszły... Rzygam co chwilę, a mieliśmy pojechać w sobotę na większe zakupy... Kiedyś w szpitalu dali mi taki worek z maseczką, właśnie na wymioty... Zastanawiam się, czy dałoby się coś takiego kupić...

@Wu_M_Pe ja mam większe piersi i w nich mleko (przycisnęłam sprawdzić, to poleciało). Siku chyba też trochę częściej chodzę. Ale dużo bym dała, aby mieć tylko takie objawy.

reklama
Ja się tak stresuje :((( dzisiaj wizyta, mam nadzieję, że będzie widać serduszko, ale nie ma żadnych objawów, jedynie piersi obolałe i trochę większe, i siku co chwilkę…. Czy Wy też tak macie ? Wg owulacji mamy teraz 8 tydzień
Ja jeszcze 2tygodnie temu nic nie jadłam bo tak wymiotowałam, leżałam 24h bo myślałam że padnę! Teraz już się lepiej czuje, ale też piję tabletki przeciwwymiotne, nawet na spacer staram się wychodzić raz dziennie i wkoncu jem, a sikam normalnie jak sikałam przed ciążą, raczej mało. Każda ciąża jest inna i nie ma co się stresowac :) teraz tak masz za za tydzień możesz mieć inne objawy :)

Do góry