reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Dziewczyny myślicie, że ktoś do Nas jeszcze dołączy? Może pomyślimy powoli o prywatnej grupie? 🙂
Ja podtrzymuję to co kiedyś pisałam. Uważam że warto założyć prywatną, zamkniętą grupę. Jeśli natomiast na otwartej pojawią się jakieś dziewczyny, będą aktywne i wyrażam chęć dołączenia do zamkniętej to wtedy można to rozważyć czy je przyjmiemy czy zostajemy w naszym zamkniętym gronie. ale osobiście będę się dużo lepiej czuła na zamkniętej grupie więc jestem jak najbardziej za tym żeby już o nią starać. Zaraz dojdą jakieś zdjęcia USG, może zdjęcia brzuszków itd. zdecydowanie wolałabym żeby było to na grupie zamkniętej.

Ja podtrzymuję to co kiedyś pisałam. Uważam że warto założyć prywatną, zamkniętą grupę. Jeśli natomiast na otwartej pojawią się jakieś dziewczyny, będą aktywne i wyrażam chęć dołączenia do zamkniętej to wtedy można to rozważyć czy je przyjmiemy czy zostajemy w naszym zamkniętym gronie. ale osobiście będę się dużo lepiej czuła na zamkniętej grupie więc jestem jak najbardziej za tym żeby już o nią starać. Zaraz dojdą jakieś zdjęcia USG, może zdjęcia brzuszków itd. zdecydowanie wolałabym żeby było to na grupie zamkniętej.
Ja się pod tym podpisuję jak najbardziej 🙂

Ja to przez ostatnie kilka nocy spać nie mogę. Tłukę się po łóżku kilka godzin zanim zasnę. Za to rano mogłabym spać do południa.
Nawet myślałam że to może przez moje drzemki w ciągu dnia i wczoraj się przemęczyłam bez drzemki z myślą że zasnę jak człowiek, ale nie..
Mam to samo… w dzień mogę iść spać na godzinkę, czuję się taka przetrącona, a wieczorem oczy jak 5 zł i wgl nie mam ochoty na spanie. Mnie tylko nadal martwi, że nie mam jakiś super objawów. U mnie „mdłości” to odruch wymiotny w szczególności od rana jak jestem na czczo i potem właściwie spokój. Chyba, że poczuje jakiś wybitny zapach typu smażony olej albo… odświeżacz powietrza w WC 🫣.
Dzisiaj wchodzimy w 8 tydzień, a w czwartek wizyta. Bardzo się boje, że nie będzie serduszka :((((

reklama
Do góry