reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

DomkaAtomka jak tam?
Dodulina pewnie dużo zależy od budżetu. Kolega z trójką dzieciaczków ma Opla Zafirę od lat i nie narzeka. A mi się wybitnie to auto nie podoba 😉
KoszałekOpałek u mnie w 6+0, USG pokazało 5+6, serduszko dopiero się rozkręcało (107) 🥰

reklama
DomkaAtomka jak tam?
Dodulina pewnie dużo zależy od budżetu. Kolega z trójką dzieciaczków ma Opla Zafirę od lat i nie narzeka. A mi się wybitnie to auto nie podoba 😉
KoszałekOpałek u mnie w 6+0, USG pokazało 5+6, serduszko dopiero się rozkręcało (107) 🥰
Mamy serduszko 🥹 ❤️ dziś wg USG 6+2

Cześć, u nas też pięknie świeci i tak ciepło. Ogarnęłam dziś wszystko bo miałam wolne, pojechałam po córkę i chyba pójdziemy na spacer. Plus mieszkania na wsi to piękne widoki i jest gdzie spacerować. Tak piszecie o samopoczuciu to ja czuję się dobrze, ale wczoraj tak mnie bolała głowa..

U nas dziś pięknie, ale ja nie mam siły, a mam mnóstwo pracy w domu 😕 wzięłam urlop, a dużo mniej mnie praca męczy niż obowiązki domowe.
Czy któraś z Was będzie planowała zmianę samochodu na 7-9 osobowy?
My z racji na 3 foteliki będziemy zmuszeni do zmiany i powoli się rozglądamy. Wiadomo że zakup to pewnie wczesną jesienią, ale już chcemy znaleźć pasujący nam model.
A może ma któraś z Was już takie większe auto i coś poleca albo odradza?
Aktualnie mamy naprawdę duże kombi, ale kurcze nie widzimy możliwością swobodnego wsadzania na tył 3 fotelików, a nasze autko kochamy bardzo także zmiana musi być bardzo przemyślana...
Ja się zaczęłam zastanawiać nad tym. Posadziłam najstarsze dziecko na środku i w ogóle nie widzę tam 3 fotelików. Tragedia z zapinaniem pasów, w życiu nie będę się z tym siłowała.

reklama
Dziewczyny a mówiłyście już w pracy?Czekacie do 2 trymestru?
Ja powiedziałam koleżankom z biura, ale szef jeszcze nie wie. Zamierzam powiedzieć, ponieważ trudno o zastępstwo za mnie, więc musi się przygotować na moje zniknięcie na około 1,5 roku 🙂 ale jakoś mi nie po drodze do niego (jest w innej lokalizacji), jemu do nas, a to nie za bardzo sprawa na telefon.

Do góry