martyna.27
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie ? U mnie dzisiaj ładna pogoda, słonko świeci ale samopoczucie raczej średnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam. Nie dziękujęUff, nadrobiłam Was.
U mnie też dziś piękne słoneczko i cieplutko. Oby to już wiosna była, a nie chwilowa poprawa pogody.
Mój najgorszy objaw to ból podbrzusza spowodowany prawdopodobnie wzdęciami. Jestem po dość późnej stracie pół roku temu i teraz strasznie się boję każdego bólu, jak objawy zanikają. Na wizycie serduszkowej byłam 14 marcaWczoraj miałam nieplanowaną wizytę przez problem z wynikami. Ale przy okazji znów serduszko podejrzeliśmy
Widziałam, że któraś z Was ma dziś wizytę (wybaczcie, nie zapamiętałam kto) - trzymam mocno kciukiDaj znać po.
Wczoraj, 6+1Dziewczyny w którym tyg było u Was serduszko?![]()
Oj nie pomogę, my z racji, że to nasze drugie raczej narazie zmieniać nie będziemy. Też jeździmy kombi i mam nadzieję, że Nam wystarczyCzy któraś z Was będzie planowała zmianę samochodu na 7-9 osobowy?
My z racji na 3 foteliki będziemy zmuszeni do zmiany i powoli się rozglądamy. Wiadomo że zakup to pewnie wczesną jesienią, ale już chcemy znaleźć pasujący nam model.
A może ma któraś z Was już takie większe auto i coś poleca albo odradza?
Aktualnie mamy naprawdę duże kombi, ale kurcze nie widzimy możliwością swobodnego wsadzania na tył 3 fotelików, a nasze autko kochamy bardzo także zmiana musi być bardzo przemyślana...