reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Witajcie :)
U nas też piękna pogoda, córki od 4 do 6 nie spały bo jedna miała gorączkę, płakała, obudziła drugą, przeniosłam się do nich ale nie mogły zasnąć, więc moja noc mocno średnia :( do tego mąż urwał się już o 9 z pracy, przywiózł pączki, jednego zjadłam i teraz okropnie mi niedobrze :(
No nic, idziemy do ogrodu, może złapie trochę słońca i będzie mi lepiej... Oby

Uff, nadrobiłam Was.
U mnie też dziś piękne słoneczko i cieplutko. Oby to już wiosna była, a nie chwilowa poprawa pogody.
Mój najgorszy objaw to ból podbrzusza spowodowany prawdopodobnie wzdęciami. Jestem po dość późnej stracie pół roku temu i teraz strasznie się boję każdego bólu, jak objawy zanikają. Na wizycie serduszkowej byłam 14 marca 🙂 Wczoraj miałam nieplanowaną wizytę przez problem z wynikami. Ale przy okazji znów serduszko podejrzeliśmy 🥰
Widziałam, że któraś z Was ma dziś wizytę (wybaczcie, nie zapamiętałam kto) - trzymam mocno kciuki 🙂 Daj znać po.

Hej 🙂
U mnie dziś też pięknie, ale o ile mnie nie męczą dziś jakoś bardzo mdłości, tak boli mnie okropnie głowa. Moja młoda też chora to korzystam i śpię z Nią, ale jak już wróci do przedszkola od następnego tygodnia to się boję tych poranków i tego wstawania, ogarniania na szybko itd. Zobaczymy jak będzie 🙂

Uff, nadrobiłam Was.
U mnie też dziś piękne słoneczko i cieplutko. Oby to już wiosna była, a nie chwilowa poprawa pogody.
Mój najgorszy objaw to ból podbrzusza spowodowany prawdopodobnie wzdęciami. Jestem po dość późnej stracie pół roku temu i teraz strasznie się boję każdego bólu, jak objawy zanikają. Na wizycie serduszkowej byłam 14 marca 🙂 Wczoraj miałam nieplanowaną wizytę przez problem z wynikami. Ale przy okazji znów serduszko podejrzeliśmy 🥰
Widziałam, że któraś z Was ma dziś wizytę (wybaczcie, nie zapamiętałam kto) - trzymam mocno kciuki 🙂 Daj znać po.
Ja mam. Nie dziękuję 🤞 oczywiście dam znać

Czy któraś z Was będzie planowała zmianę samochodu na 7-9 osobowy?
My z racji na 3 foteliki będziemy zmuszeni do zmiany i powoli się rozglądamy. Wiadomo że zakup to pewnie wczesną jesienią, ale już chcemy znaleźć pasujący nam model.
A może ma któraś z Was już takie większe auto i coś poleca albo odradza?
Aktualnie mamy naprawdę duże kombi, ale kurcze nie widzimy możliwością swobodnego wsadzania na tył 3 fotelików, a nasze autko kochamy bardzo także zmiana musi być bardzo przemyślana...

Czy któraś z Was będzie planowała zmianę samochodu na 7-9 osobowy?
My z racji na 3 foteliki będziemy zmuszeni do zmiany i powoli się rozglądamy. Wiadomo że zakup to pewnie wczesną jesienią, ale już chcemy znaleźć pasujący nam model.
A może ma któraś z Was już takie większe auto i coś poleca albo odradza?
Aktualnie mamy naprawdę duże kombi, ale kurcze nie widzimy możliwością swobodnego wsadzania na tył 3 fotelików, a nasze autko kochamy bardzo także zmiana musi być bardzo przemyślana...
Oj nie pomogę, my z racji, że to nasze drugie raczej narazie zmieniać nie będziemy. Też jeździmy kombi i mam nadzieję, że Nam wystarczy 😂

reklama
Do góry