reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Ja włożyłam do pudełka maleńkie buciki i pozytywny test. Chłop oszalał 🥹 ❤️
Witaj :)
Podobną betę miałam z córką (48.3) i teraz młoda niebawem kończy 4 lata :)
A czemu się zastanawiasz jak powiedzieć? Nie staliście się?
Nie staraliśmy się, to był jedyny stosunek w poprzednim cyklu... Mamy już synka, który nieźle dał nam w kość przez pierwsze trzy lata więc nie wiem jak mąż zareaguje na drugie maleństwo. Poczekam aż będę miała wynik drugiej bety i jakoś to wydusze 😅

Mam 33 lata i 5- letniego synka (urodzonego w lockdownie covid 😅)
Moja pierwsza też urodzona podczas covida (20.06.2021), ale nie wspominam tego źle (w 6stym miesiącu miałam covida, ale łagodnie przeszłam), podczas porodu nie miałam covida i sam poród i pobyt na położnictwie nie różnił się niczym od tego w 2023 jak rodziłam drugą. Położne i lekarze dbali żebyśmy nie odczuły tego wszystkiego :)
Jedyny problem był taki że 5 miesięcy przed porodem zamknęli porodówkę w której chciałam rodzić na rzecz oddziału covidovego, potem mówili że będzie remontowana, a rezultacie całkiem ją zamknęli...

reklama
@Dodulina20 też rodziłam córę w covidzie (maj 2021), rodziłam za granicą i nie odczułam tego wcale (covida, lockdownu, obostrzeń) i tak sobie myślę, że dziękuję ogromnie, że to był ten czas i ten kraj 😁

Do góry