DomkaAtomka
Fanka BB :)
Och..chyba taka moja uroda
kupie coś jutro, przetestuje ale nie nastawiam się na powalający efekt

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to będziemy razem czekać na wynikJa jutro idę na betę
Moja Pani Ginekolog dała mi skierowanie na piątek ale ja sobie zrobię jeszcze jutro i wtedy po 48h znowu w piątek żeby zobaczyć czy jest przyrost ok![]()
Ja włożyłam do pudełka maleńkie buciki i pozytywny test. Chłop oszalał![]()
![]()
Nie staraliśmy się, to był jedyny stosunek w poprzednim cyklu... Mamy już synka, który nieźle dał nam w kość przez pierwsze trzy lata więc nie wiem jak mąż zareaguje na drugie maleństwo. Poczekam aż będę miała wynik drugiej bety i jakoś to wyduszeWitaj
Podobną betę miałam z córką (48.3) i teraz młoda niebawem kończy 4 lata
A czemu się zastanawiasz jak powiedzieć? Nie staliście się?
Mam 33 lata i 5- letniego synka (urodzonego w lockdownie covidA właśnie miałam pisać kobietki mojeżebyście napisały swój wiek oraz na stanie czy są jakieś już rodzeństwa i w jakim wieku
tak z ciekawości czy są tu mamusie już doświadczone czy pierworodne
JaaaKtóra z Was robić jutro ze mną betę?
Dodulina20
Czekamy z niecierpliwością!Dodulina20
Małopolskapani
I jato lecimy na betę jak będą wyniki to wrzucamy
![]()
Moja pierwsza też urodzona podczas covida (20.06.2021), ale nie wspominam tego źle (w 6stym miesiącu miałam covida, ale łagodnie przeszłam), podczas porodu nie miałam covida i sam poród i pobyt na położnictwie nie różnił się niczym od tego w 2023 jak rodziłam drugą. Położne i lekarze dbali żebyśmy nie odczuły tego wszystkiegoMam 33 lata i 5- letniego synka (urodzonego w lockdownie covid)
Ja dopiero zaraz będę wychodzić. Poszłabym szybciej, ale w poniedziałek robiłam o 10, więc chcę jak najbliżej tej godziny zrobić. Choć na pewno nie wytrzymam do 10, pewnie zrobię około 9Dodulina20
Małopolskapani
I jato lecimy na betę jak będą wyniki to wrzucamy
![]()