Dodulina20
Fanka BB :)
A czy któraś z Was przyjmuje lub będzie przyjmować heparynę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteśmy dwie na ten sam terminTermin na 16.11 a wizyty jeszcze nie mam
A jaki miałaś progesteron i przy jakiej becie ?No tak, inna sytuacja właśnie jak trzeba zwolnienie czy leki, u mnie narazie wszystko ok, progesteron też był wysoki, więc jestem spokojna.
Ja progesteron badałam tylko raz przy pierwszej becie 38,62 to wynosił 16A jaki miałaś progesteron i przy jakiej becie ?
Przy becie 71 miałam proga 41A jaki miałaś progesteron i przy jakiej becie ?
Kurcze, ja ribilam przy becie 870, był 16.74. Potem już nie robiłam ponownie. Czy nie za nisko?Ja progesteron badałam tylko raz przy pierwszej becie 38,62 to wynosił 16
Później już tylko dwa razy betę robiłam i w piątek ostatnia beta będzie robiona
To wysoko w stosunku do mojego wynikuPrzy becie 71 miałam proga 41
Ja akurat badałam już od 4 dnia po owulacji bo chciałam wiedzieć czy ona była i tak sobie rósł 17, 27...no i 41 już w ciazy na samym początkuKurcze, ja ribilam przy becie 870, był 16.74. Potem już nie robiłam ponownie. Czy nie za nisko?
Byłam 04.03 na wizycie u pierwszego lepszego lekarza bo że względu na sytuację potrzebowałam wiedzieć czy ta ciąża jest, lekarz mi powiedział że bez sensu robiłam progesteron skoro nie wiadomo ile było wcześniej..
Oki rozumiem. Pisalam do mojego lekarza ale jeszcze mi właśnie nic nie odpisał.. ciągle jakiś stresJa akurat badałam już od 4 dnia po owulacji bo chciałam wiedzieć czy ona była i tak sobie rósł 17, 27...no i 41 już w ciazy na samym początku
Nie znam się za bardzo, ale może wdroży duphaston np, zawsze lepiej mieć więcej jak za małoOki rozumiem. Pisalam do mojego lekarza ale jeszcze mi właśnie nic nie odpisał.. ciągle jakiś stres![]()