reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Mamy wyniki bety.
557 😲
Owszem, kreska bardzo wyraźna, ale i w tej ciąży w listopadzie i przy pierwszej córce przy podobnej kresce miałam pierwszą betę mniej niż 100... (Przy drugiej córce nie sprawdzałam bety.)
Ale teraz... No jestem w szoku tego wyniku!
Teraz ponowie w środę... Kreska była niepodważalna, żeby teraz tylko dobrze przyrosła...

No właśnie badałam, 9dpt 159.6, 11dpt 506.2, 14dpt 1775 😊 może jeszcze raz zbadam żeby zobaczyć czy nie leci, to strasznie stresujące czekać jeszcze ponad 2 tygodnie :(
Ja bym już nie badała,sama zresztą badałam przyrost dwa razy, ale ja szybko zaczęłam bo pierwsza betę zrobiłam 10dpo i było 19, po dwóch dniach 71, później zrobiłam dwa dni przed spodziewana miesiączka było niespełna 1000 i w dzień spodziewanej miesiączki 2100, teraz cierpliwie czekam do 19 marca 😊

Mamy wyniki bety.
557 😲
Owszem, kreska bardzo wyraźna, ale i w tej ciąży w listopadzie i przy pierwszej córce przy podobnej kresce miałam pierwszą betę mniej niż 100... (Przy drugiej córce nie sprawdzałam bety.)
Ale teraz... No jestem w szoku tego wyniku!
Teraz ponowie w środę... Kreska była niepodważalna, żeby teraz tylko dobrze przyrosła...
Trzymam kciuki!!

A tak pół żartem pół serio...
Patrząc na wysokość bety... W sobotę widzieliśmy z mężem 2 bociany, jaka jest szansa że będą u nas bliźniaki? 😂

Wiesz, 3 wyniki już są w miarę wiarygodne, a po co masz się stresować, jeszcze mnóstwo stresu przed Tobą w tej ciąży :/ mi w listopadzie już drugi wynik dał jasno do zrozumienia że jest źle, a u Ciebie przyrosty są super ;)
A czy ból brzucha jest normalny? Bolał koło 3/4 od czasu transferu i teraz z powrotem pobolewa jak przed okresem (tylko trochę słabiej). Jestem zielona w tych sprawach

reklama
To już w poniedziałek masz wizytę...? Ja się jeszcze nie umawiałam bo boje się rozczarowania że jeszcze nic nie widać 🙈
Ja już dzisiaj byłam nawet, bo potrzebowałam zwolnienie. Zrobiła USG tak nic jeszcze nie widać potwierdziła że beta ładnie rośnie, ładne grube endometrium, ciałko żółte jest , wszytko wygląda pięknie i idzie w dobrym kierunku i nie ma powodów do zmartwień, zleciła badania i w poniedziałek kolejna wizyta. Rozczarowana nie jestem bo wiedziałam że jest za wcześnie 🙃

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry