reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Jeszcze nie :) mam w rodzinie położna i mówiła że na spokojnie do lekarza między 17 a 21 marca :) żeby było już coś konkretnego widać. Ma mnie jutro umówić bo pracuje w przychodni w tym terminie a ja jeszcze i tak idę pójdę prywatnie też około tego terminu :) w poniedziałek pójdę po zwolnienie z pracy do rodzinnego.
A przy czym pracujesz że tak szybko zwolnienie? Pytam z ciekawości, bo mi jak lekarz zaproponuje to też nie będę się bronić 😉

Mój np proponuje sam, bez pytania nawet co za praca...Z tym że ja mam plan pracować do końca maja i od czerwca iść na l4 bo też dzieciaki w domu będą całe wakacje..
Właśnie ja jak byłam w pierwszej ciąży, którą poroniłam też mi od razu proponował, ale nie chciałam.
Teraz jak będzie proponował to biorę od razu 😁
Ja co prawda mam pracę siedzącą, ale strasznie wymagającą psychicznie. Nie będę się użerać i stresować

reklama
Do góry