To czekamy na wieściJA właśnie czekam na wyniki drugiej bety, już się nie umiem doczekać czy będzie przyrost

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na wieściJA właśnie czekam na wyniki drugiej bety, już się nie umiem doczekać czy będzie przyrost
Mam nadzieję że będą to dobre wieści!To czekamy na wieści![]()
A przy czym pracujesz że tak szybko zwolnienie? Pytam z ciekawości, bo mi jak lekarz zaproponuje to też nie będę się bronićJeszcze niemam w rodzinie położna i mówiła że na spokojnie do lekarza między 17 a 21 marca
żeby było już coś konkretnego widać. Ma mnie jutro umówić bo pracuje w przychodni w tym terminie a ja jeszcze i tak idę pójdę prywatnie też około tego terminu
w poniedziałek pójdę po zwolnienie z pracy do rodzinnego.
Mój np proponuje sam, bez pytania nawet co za praca...Z tym że ja mam plan pracować do końca maja i od czerwca iść na l4 bo też dzieciaki w domu będą całe wakacje..A przy czym pracujesz że tak szybko zwolnienie? Pytam z ciekawości, bo mi jak lekarz zaproponuje to też nie będę się bronić![]()
Właśnie ja jak byłam w pierwszej ciąży, którą poroniłam też mi od razu proponował, ale nie chciałam.Mój np proponuje sam, bez pytania nawet co za praca...Z tym że ja mam plan pracować do końca maja i od czerwca iść na l4 bo też dzieciaki w domu będą całe wakacje..
Ja biorę jod, omega, dha, kwas foliowy , ale planuje kupić jakiś kompleks właśnieA jakie bierzecie witaminy?
Co myślicie o Femibion 1?
Jak tam, masz już wyniki?Mam nadzieję że będą to dobre wieści!
Trzymaj się!Niestety beta spadła z 309 na 180![]()
![]()