Tak, z porannego. W 15dc widać było pęcherzyk więc obstawiam że owulacja mogą wystąpić kolejnego dnia lub w 17dc. Jeżeli nie dostanę @ do dwóch dni to powtórzę test. Czy to może byc kwestia odstawienia dupka? Już sama nie wiem co mam myśleć. Zastanawia mnie jeszcze to, że zawsze przed okresem boli mnie brzuch i piersi, a teraz w brzuchu to mam raczej bąbelki i ciągnięcieZ porannego moczu robiłaś test??
Może warto jutro powtórzyć jak się nie pojawi.. Owu mogal Ci się przesunąć..
reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Jakie badania będziesz robić?
1dc uważam za zaliczony.. Badanie na jutro wykupiłam, także rano pójdę zrobić...
TSH...Jakie badania będziesz robić?
Inne badania hormonalne już robilam 2 cykle temu i było okej..
Kropka29
Moderator
Ja odpuściłam i czekam na rozwój sytuacji podjęłam decyzję, że co ma być to będzie i jeśli do piątku @ nie przyjdzie to wtedy będę testować.Cześć
Jak tam testy??
Niech nie przychodzi tylko niech na teście pokażą się piękne kreskiJa odpuściłam i czekam na rozwój sytuacji podjęłam decyzję, że co ma być to będzie i jeśli do piątku @ nie przyjdzie to wtedy będę testować.
Gryfin
Ja mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?
93kora
. Ja miałam susze w pierwszej ciąży na zmianę ze śluzem,mój organizm robił mi roller coaster . za to ja od owu czuje jajnik prawy najbardziejodczuwalny jest przy chodzeniu. Pewnie znowu ta torbiel sie do mnie przypałętałaJa mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?
reklama