reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Z porannego moczu robiłaś test??
Może warto jutro powtórzyć jak 🐵 się nie pojawi.. Owu mogal Ci się przesunąć..
Tak, z porannego. W 15dc widać było pęcherzyk więc obstawiam że owulacja mogą wystąpić kolejnego dnia lub w 17dc. Jeżeli nie dostanę @ do dwóch dni to powtórzę test. Czy to może byc kwestia odstawienia dupka? Już sama nie wiem co mam myśleć. Zastanawia mnie jeszcze to, że zawsze przed okresem boli mnie brzuch i piersi, a teraz w brzuchu to mam raczej bąbelki i ciągnięcie 🤷

reklama
Ja mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho 😉 nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?

Ja mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho 😉 nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?
🤷‍♀️ . Ja miałam susze w pierwszej ciąży na zmianę ze śluzem,mój organizm robił mi roller coaster :D. za to ja od owu czuje jajnik prawy najbardziejodczuwalny jest przy chodzeniu. Pewnie znowu ta torbiel sie do mnie przypałętała 😣

reklama
Do góry