reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

witam w ten mało miły dzień dla mnie i mojego. Mieliśmy jechać dziś na zakupy a wylądowaliśmy na pogotowiu. Mój miał znów problemy z nerkami i dostał krwio-moczo. Dostał kroplówkę, zrobili badania dali leki i zobaczymy co dalej. A mnie od wczoraj uciska w pod podbrzuszu tak jak by pęcherz.. I strasznie sie boje choć to nie jest duży ból ale strach jest a wizyta dopiero za 6 dni:crazy:

reklama
Andzia- mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze z Twoim M.
Co do takiego bólu właśnie jakby pecherz albo klucie chyba w macicy to tez mam od paru dni i tez sie tym stresuje. Co jakis czas tak mnie coś kluje jakby ktoś mi igle wbijal. Jutro mam USG prenetalne i wątpię , ze mi powiedzą co to jest.
Czy na USG można stwierdzić czy wszystko ok z szyjka macicy itd? Bo tu w Angli nie robią badania ginekologicznego. Czy Wy dziewczyny czujecie rozciągania macicy i jeśli tak to jak u was sie to objawia?

Andzia, mam nadzieje ze to nic poważnego!
Jeśli chodzi o ból w podbrzuszu to ja tez go odczuwam. Tylko ze u mnie to jest raczej klucie, jak to opisała Lola. Mam nadzieje ze wszystko jest jak należy ale oczywiscie martwię sie. W piątek mam USG więc mam nadzieje ze po badaniu bede spokojniejsza

Andzia19 przykro mi z powodu M, na pewno macie duzo nerwów si stresu :/

Lola trzymam kciuki za usg, co do bóli to ja nie mam puki co żadnych, czasami lekkie uciski raz z lewej raz z prawej.

Andzia dużo zdrówka dla męża. Został w szpitalu czy w domku jest?
Co do bóli brzucha to raczej niegroźne, więc się nie martw dodatkowo tym.

Witam w ten upalne dnie.U nas burza???Nawet się nie zanosi-pomimo smarowania się 30 już jestem brązowiutka..........będę komicznie wyglądać na porodówce.....wszystko opalone a brzuch biały hahahhaha:-D:-D.U mnie opalenizna się długo utrzymuje.Kocham taką pogodę...........-jest cudnie.
Ja też całe życie kawosz- od 16 roku życia-w pierwszej ciąży piłam ....w drugiej pierwsze co poszło odstawkę to właśnie kawa.....dopiero od 2, 3 tygodni piję ale nie codziennie-jedną i teraz to mrożoną.
Rozpuszczalnej nie lubię .Od paru lat pijam taką z ekspresu-po włosku- taki ciśnieniowy imbryczek na gaz-mniam.

magda szalona jesteś- kobieta w ciąży i myje takie wielkie okna:szok:

A moje dziecko dzisiaj tak sobie plumkało- opiłam się kefirem w pracy i tak czadu dawało ,że w szoku byłam

Dobrej nocki dziewczyny!
Ja juz w lozeczku z ksiazka,padlam po tym olsztynie dzisiejszym:)
Kolorowych....

hej dziewczyny, tak poczytuje sobie ostatnie posty na temat kawy i az mi sie lzej na duszy zrobilo. Mam kolezanka ktora tez w ciazy i trcohe panikara z niej, wiec kawy nie, herbaty tez nie, a jak juz to musi sprawdzic czy bez teiny. Ja zaopatrzylam sie w owocowe, ale ze czarna z sokiem malinowym wlasnej roboty bardzo lubie to tez sobie codzinnie podaje. No i tak niezby dobrze sie z tym ostatnio czulam, bo moze nie powinnam, ale teraz juz jestem spokojniejsza i pukam sie w czolo za glupia panike :-D
a smazone zdarza wam sie zjesc? bo ja czasem cos od meza skubne, no a niby tez zakazane....w ogole to wzdecia mi dokuczaja prawie po wszytskim tak czy siak bleh
zazdroszcze pogody w Polsce. My tu cieszymy sie jak wariaci gdy tylko dzien bez deszczu sie nadarzy, chociaz i tak wieje chlodnym wiatrem:-(

Smażonego nie można..........bez przesady, chociaż zależy jak kto smaży-jak smaży w głębokim tłuszczu wszystko i tłusto to nikomu nie wskazane i bez ciąży.
Ja ogólnie preferuje zdrową kuchnię.............ale fryteczki domowej roboty lubię czasem zjeść:tak:.
A koleżanka niech się zacznie odżywiać wodą i to najlepiej destylowana i suchym chlebem jak taka przewrażliwiona:-D;-);-)

reklama
Do góry