reklama
T
taycia
Gość
Gratki Pola ...zdrowko za coreczke ! ;-)
MagdaP3011
Fanka BB :)
Pola gratulacje udanej wizyty!! oj jak Ci zazdroszcze... a ja jeszcze musze czekac do środy!!!! mam nadzieje ze sie dowiem i ze moje malenstwo sie ujawni
madzialenka1988
rowniez gratuluje córeczki, ja tez bym chciala juz zobaczyc maleństwo, nie moge si edoczekac normalnie narazie z moim T nazywamy go ,,maluszkiem'' i tak tez si edo niego zwracamy:-)
dobranoc wszystkim maluszkom
dobranoc wszystkim maluszkom
czarna551
Gratulację córeczki:-)
Dziewczyny a dla Was płeć ma znaczenie??
Spotkałam się ostatnio z wypowiedzią dziewczyny która stwierdziła że chłopca by nie chciała...
Nie ogarniam tego..
Dziewczyny a dla Was płeć ma znaczenie??
Spotkałam się ostatnio z wypowiedzią dziewczyny która stwierdziła że chłopca by nie chciała...
Nie ogarniam tego..
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Witam w ten pochmurny dzień Dziś dzień dziecka więc musimy nasze brzuszki traktować specjalnie
Ja też nie rozumiem osób które mówią że nie chcą chłopca lub dziewczynki, najważniejsze aby maluszek był zdrowy
Ja też nie rozumiem osób które mówią że nie chcą chłopca lub dziewczynki, najważniejsze aby maluszek był zdrowy
Witam się w ten deszczowy poranek :-)
Julitte trzymam kciuki, by wszystko dobrze się skończyło!
Fajnie, że pojawiają się kolejne dziewczynki, bo jak na razie większość chłopców chyba była. Sama chciałabym synka, ale oczywiście jeśli będzie córcia to tak samo będę się cieszyć :-)
A z okazji dnia dziecka
Wszystkim naszym Maluszkom samejradości ) Oby zdrowo rosły!!
Julitte trzymam kciuki, by wszystko dobrze się skończyło!
Fajnie, że pojawiają się kolejne dziewczynki, bo jak na razie większość chłopców chyba była. Sama chciałabym synka, ale oczywiście jeśli będzie córcia to tak samo będę się cieszyć :-)
A z okazji dnia dziecka
Wszystkim naszym Maluszkom samejradości ) Oby zdrowo rosły!!
reklama
Andziak0307
Ja duzo sie nie udzielam bo z trojka dzieci to nie latwe.Szczegolnie teraz pod koniec roku szkolnego.Gratuluje udanych wizyt.Ja czasami czuje jak moj plywak plywa w brzuszku.Wizyte mam 11. Co do plci ze mam 3 chlopakow to chcialabym coreczke raz dla odmiany.Co nie znaczy ze nie uciesze sie ze zdrowego chlopca.Tylko czasem zazdroszcze wam tych coreczek
Podziel się: